Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΝέος Διευθυντής Πωλήσεων και Μάρκετινγκ της Starwood για Ελλάδα, Τουρκία και Κύπρο

Νέος Διευθυντής Πωλήσεων και Μάρκετινγκ της Starwood για Ελλάδα, Τουρκία και Κύπρο

Την θέση του Περιφερειακού Διευθυντή Πωλήσεων και Marketing της Starwood Hotels & Resorts Worldwide, Inc. για Ελλάδα, Τουρκία και Κύπρο ανέλαβε στις αρχές Ιανουαρίου 2008 ο κ. Shane J. Hodges. […]

Την θέση του Περιφερειακού Διευθυντή Πωλήσεων και Marketing της Starwood Hotels & Resorts Worldwide, Inc. για Ελλάδα, Τουρκία και Κύπρο ανέλαβε στις αρχές Ιανουαρίου 2008 ο κ. Shane J. Hodges. Η έδρα εργασίας του είναι<...>το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία και επιβλέπει 13 ξενοδοχεία στην περιοχή, τα οποία σύντομα θα γίνουν 16.

Ο κ. Shane ανυπομονεί για τις προκλήσεις που προσφέρει η νέα του θέση και σχολιάζει «η περιοχή της Ελλάδας, Τουρκίας και Κύπρου αποτελείται από 13 βραβευμένα ξενοδοχεία όπως το ιστορικό Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία στην Αθήνα, το γοητευτικό Αστήρ Palace, το συναρπαστικό Blue Palace στην Ελούντα της Κρήτης, το κλασικό Sheraton Ankara στην Τουρκία, το ολοκαίνουριο W στην Κωνσταντινούπολη, όπως επίσης και το Le Meridien Limassol στην Κύπρο. Είναι μία ραγδαία αναπτυσσόμενη περιοχή με απεριόριστες δυνατότητες». Ο κ. Hodges συμπληρώνει «ανυπομονώ να ενισχύσω την επιτυχία της Starwood Hotels & Resorts Worldwide, Inc. στην Ελλάδα, Τουρκία και Κύπρο».

Ο κ. Shane Hodges διαθέτει πλούσια επαγγελματική εμπειρία στον κλάδο των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων έχοντας αναλάβει υψηλόβαθμες διοικητικές θέσεις στην Αγγλία, Ιρλανδία και Αυστραλία. Γεννημένος στην Αυστραλία, αποφοίτησε από το Queensland University of Technology με πτυχίο στην Διοίκηση Επιχειρήσεων και Μάρκετινγκ. Το 1997, έχοντας αποκτήσει εκτενή πείρα στον ξενοδοχειακό κλάδο της Αυστραλίας, ο κ. Hodges μετακόμισε στην Αγγλία και ανέλαβε την θέση του Διευθυντή Πωλήσεων και Marketing της Starwood Hotels & Resorts, Inc. στην ευρύτερη περιοχή του Λονδίνου, μία πολύ απαιτητική αγορά.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024