Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΠερισσότερα μουσεία στο Πολιτιστικό Πακέτο του Hilton
Νέο πολιτιστικό πακέτο με τη συμμετοχή έξι κορυφαίων ελληνικών μουσείων

Περισσότερα μουσεία στο Πολιτιστικό Πακέτο του Hilton

Σε συνέχεια της επιτυχημένης περσινής συνεργασίας με το Μουσείο Μπενάκη, το Mb>Hilton Αθηνών δημιούργησε ένα νέο πολιτιστικό πακέτο με τη συμμετοχή έξι κορυφαίων ελληνικών μουσείων. Πρόκειται για το “Cultural Weekend […]

Σε συνέχεια της επιτυχημένης περσινής συνεργασίας με το Μουσείο Μπενάκη, το Mb>Hilton Αθηνών δημιούργησε ένα νέο πολιτιστικό πακέτο με τη συμμετοχή έξι<...> κορυφαίων ελληνικών μουσείων. Πρόκειται για το “Cultural Weekend For Two” (Σαββατοκύριακο Πολιτισμού για Δύο), που προσφέρει δωρεάν είσοδο για δύο άτομα στο Μουσείο της Ακρόπολης, το Βυζαντινό Μουσείο, το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης, το Μουσείο Μπενάκη της οδού Βασιλίσσης Σοφίας, το Μουσείο Μπενάκη της οδού Πειραιώς και στο Μουσείο Ισλαμικής Τέχνης.

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά τα αρχαία μνημεία του Ιερού Βράχου στο Μουσείο της Ακρόπολης, να γνωρίσουν ποικίλες όψεις της τέχνης και του πολιτισμού του Βυζαντίου στο Βυζαντινό Μουσείο και να ανακαλύψουν σπάνια αντικείμενα κυκλαδικής, ελληνικής και κυπριακής τέχνης στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης. Ακόμη, θα δουν την ιστορική και πολιτισμική εξέλιξη του Ελληνισμού, όπως παρουσιάζεται στο Μουσείο Μπενάκη της οδού Βασιλίσσης Σοφίας, θα θαυμάσουν την avant-garde αισθητική και τις εκθέσεις σύγχρονης τέχνης στο Μουσείο Μπενάκη της οδού Πειραιώς και θΆανακαλύψουν τη συλλογή ισλαμικής τέχνης στο Μουσείο Μπενάκη στον Κεραμεικό. Επιπλέον, θα έχουν έκπτωση 10% στα πωλητήρια του Μουσείου της Ακρόπολης, του Βυζαντινού Μουσείου, του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης και του Μουσείου Μπενάκη (κεντρικό κτήριο).

“Η ανταπόκριση του πολιτιστικού πακέτου που δημιουργήσαμε το 2010 ξεπέρασε τις προσδοκίες μας. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που κάποια από τα σημαντικότερα μουσεία της χώρας ανταποκρίθηκαν στην πρόσκλησή μας να δημιουργήσουμε ένα νέο πακέτο διαμονής, που παράλληλα θα αποτελεί κίνητρο για να γνωρίσουν οι πελάτες μας τον ελληνικό πολιτισμό από την αρχαιότητα έως σήμερα. Η κίνηση αυτή εντάσσεται στο ευρύτερο ενδιαφέρον του Hilton Αθηνών για την τέχνη και τον πολιτισμό”, ανέφερε η νέα διευθύντρια Επιχειρησιακής Ανάπτυξης του Hilton Αθηνών, κα Agnes Szeidl.

Το πακέτο ισχύει έως τις 17/12/2011 και περιλαμβάνει μια άνετη διαμονή για δύο για ένα ολόκληρο Σαββατοκύριακο με πλούσιο πρωινό στο Βυζαντινό και πρόσβαση στην εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα, στο γυμναστήριο και στη σάουνα του Hiltonia Spa.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024