Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΠολυτελή διεθνή αλυσίδα ξενοδοχείων ενισχύει τα έσοδα της με την Amadeus

Πολυτελή διεθνή αλυσίδα ξενοδοχείων ενισχύει τα έσοδα της με την Amadeus

Αθήνα, 22 Μαρτίου 2007: Η Amadeus, η κορυφαία εταιρία τεχνολογικών λύσεων και λύσεων διανομής για την τουριστική και ταξιδιωτική βιομηχανία, ανακοίνωσε ότι η TAJ Hotels Resorts and Palaces επέλεξε το […]

Αθήνα, 22 Μαρτίου 2007: Η Amadeus, η κορυφαία εταιρία τεχνολογικών λύσεων και λύσεων διανομής για την τουριστική και ταξιδιωτική βιομηχανία, ανακοίνωσε ότι η TAJ Hotels Resorts and Palaces επέλεξε το σύστημα Amadeus Revenue Management<...>(RMS) για 32 ξενοδοχεία και θέρετρα σε όλο τον κόσμο. Η TAJ ενώνει 48 διεθνείς αλυσίδες ξενοδοχείων και περισσότερα από 1000 ακίνητα που έχουν επιλέξει το Amadeus RMS.

Τα TAJ Hotels Resorts and Palaces είναι ο μεγαλύτερος όμιλος ξενοδοχείων της Ινδίας με 76 ξενοδοχεία σε 51 προορισμούς και μία διεθνή παρουσία σε μεγάλες πόλεις όπως το Ντουμπάι, το Λονδίνο, η Νέα Υόρκη, η Βοστόνη και το Σίδνευ. Καθώς η αλυσίδα TAJ εξαπλώνεται σε όλο τον κόσμο, εκμεταλλευόμενη την άνθιση της ξενοδοχειακής βιομηχανίας, εγκαθιστά μία υποδομή που θα της εξασφαλίσει βιώσιμη ανάπτυξη επισκεπτών και yields.

Η λύση Amadeus RMS αποθηκεύει αναλυτικές πληροφορίες για κρατήσεις που γίνονται σε οποιοδήποτε από τα ξενοδοχεία της αλυσίδας. Αυτό χρησιμοποιείται για να υποστηρίξει τις πωλήσεις, μάρκετινγκ και οικονομικές διαδικασίες. Το σύστημα δίνει ακριβείς προβλέψεις για μελλοντική ζήτηση, κάνοντας προτάσεις για την κοστολόγηση των δωματίων και την διαχείριση της διαθεσιμότητας έτσι ώστε να μεγιστοποιηθεί το yield. Με αυτό το εργαλείο, η αλυσίδα TAJ θα είναι σε θέση να διαθέσει το σωστό δωμάτιο στην σωστή τιμή. Aλλοι χρήστες του Amadeus RMS έχουν δει αύξηση των εσόδων του έως 8%.

«Για μία αλυσίδα ξενοδοχείων σαν τη δική μας, είναι επιτακτική ανάγκη να διαθέτουμε αξιόπιστη λύση που θα βοηθήσει την αποτελεσματικότερη διαχείριση του inventory. Με το Amadeus RMS, είμαστε βέβαιοι ότι οι πόροι μας θα κεφαλαιοποιηθούν στο μέγιστο. Με την συγκεκριμένη εφαρμογή, τα ξενοδοχεία μας σε όλο τον κόσμο, θα μπορούν να διαχειριστούν καλύτερα τους πόρους τους με αποτέλεσμα να βελτιώσουν την εξυπηρέτηση πελατών» δήλωσε σχετικά ο κ. Puneet Mahindroo, διευθυντής της διαχείρισης εσόδων των TAJ Hotels Resorts and Palaces.

Ο κ. Bruno des Fontaines, Αντιπρόεδρος του τμήματος Amadeus Hospitality Business Group Asia Pacific, πρόσθεσε: « Στην ιδιαίτερα απαιτητική αγορά των ξενοδοχείων, είναι απαραίτητο να βελτιώσουμε την κερδοφορία με όποιο τρόπο μπορούμε. Τα TAJ Hotels Resorts and Palaces ένας από τους μεγαλύτερους ομίλους ξενοδοχείων στον κόσμο και ο μεγαλύτερος στην Ινδία, κατανόησε αυτή την ανάγκη και εργάστηκε μαζί μας προς αυτή την κατεύθυνση».

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024