Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΓαστρονομίαΠρεσβευτής για την ελληνική γαστρονομία ο Executive Chef της Chnaris HMDC
Γαστρονομία

Πρεσβευτής για την ελληνική γαστρονομία ο Executive Chef της Chnaris HMDC

Η Chnaris HMDC υποδέχεται τη βράβευση του Executive Chef της εταιρείας κ. Γιώργου Μακρή, ως Πρεσβευτή της ελληνικής γαστρονομίας για το 2020.

Ο αναγνωρισμένος και πολυτάλαντος σεφ, μετά και από αυτή τη βράβευση, πρόκειται να είναι ο χρυσός πρεσβευτής της ελληνικής γαστρονομίας στο εξωτερικό για την επόμενη χρονιά, με στόχο να ενισχύσει τις προσπάθειες διάδοσης της ελληνικής κουζίνας σε συνεργασία με τον Οργανισμό “Ελληνική Γεύση Πέρα Από Τα Σύνορα”.

Αυτή η διάκριση, έρχεται ως αναγνώριση των ικανοτήτων, του ταλέντου, αλλά και της αγάπης του σεφ Γιώργου Μακρή για την Ελληνική γαστρονομία, που αξιοποιείται και προβάλλεται με τον ιδανικότερο τρόπο και μέσα από τα συνεργαζόμενα με την Chnaris HMDC ξενοδοχεία.

Σε δηλώσεις του ο κ. Μακρής ανέφερε χαρακτηριστικά: “Εδώ και 20 χρόνια, υπηρετώ τον γαστρονομικό τουρισμό με αφοσίωση προωθώντας ελληνικά προϊόντα και ελληνικές συνταγές. Ειδικότερα είμαι αφιερωμένος στην κρητική ελληνική κουζίνα καταθέτοντας ψυχή, με σεβασμό στις πρώτες ύλες και με μεγάλο το αίσθημα της ευθύνης. Προσωπικά αυτή η τιμητική βράβευση και διαπίστευση ως Πρεσβευτής της Ελληνικής Γαστρονομίας 2020 και το να αναλάβω μια τόσο σημαντική αποστολή ‘τη διάδοση της ελληνικής γαστρονομίας διεθνώς’ με τον οργανισμό Greek Taste Beyond Borders, αποτελεί τεράστια τιμή!”.

Από την πλευρά του, ο γενικός διευθυντής και ιδρυτής της Chnaris Hotel Management, Development & Consulting S.A. κ. Ζαχαρίας Α. Χνάρης, σε δηλώσεις του τόνισε: “Είμαι ιδιαίτερα ευτυχής που ένα μέλος της μεγάλης οικογένειας της Chnaris HMDC κατάφερε μια τόσο σημαντική διάκριση. Αποδεικνύεται με περίτρανο τρόπο το ότι όταν αγαπάς αυτό που κάνεις, όταν δουλεύεις με πρόγραμμα και στόχους, μπορείς να καταφέρεις τα πάντα! Συγχρόνως, μέσα από αυτή τη διάκριση επιβεβαιώνεται ακράδαντα η ποιότητα που προσφέρει ο Όμιλος CHC στα συνεργαζόμενα ξενοδοχεία του. Εύχομαι στον καλό συνεργάτη και φίλο, κάθε επιτυχία, υγεία και δύναμη για τη συνέχεια, έτσι ώστε να εξακολουθήσει να μας κάνει όλους υπερήφανους!”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

23/02/2024
22/02/2024
21/02/2024
20/02/2024
19/02/2024
16/02/2024