Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΣε ξενοδοχείο της Airotel και η Faye Danaway

Σε ξενοδοχείο της Airotel και η Faye Danaway

Ξενοδοχείο του Ομίλου Airotel και συγκεκριμένα το πεντάστερο ‘Stratos Vassilikos’ προτίμησε για τη διαμονή της στην ελληνική πρωτεύουσα η διάσημη ηθοποιός κυρία Faye Danaway, που βρέθηκε πριν λίγεςμέρες στην Αθήνα […]

Ξενοδοχείο του Ομίλου Airotel και συγκεκριμένα το πεντάστερο ‘Stratos Vassilikos’ προτίμησε για τη διαμονή της στην ελληνική πρωτεύουσα η διάσημη ηθοποιός κυρία Faye Danaway, που βρέθηκε πριν λίγες<...>μέρες στην Αθήνα λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. H κυρία Danaway διάλεξε το Stratos Vassilikos, ένα ξενοδοχείο που ανακαινίστηκε ριζικά, με απώτερο σκοπό να προτείνει μια διαφορετική οπτική στους χώρους φιλοξενίας και ανάπαυσης.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να ακολουθήσουν και άλλες επισκέψεις της ηθοποιού στην πόλη, προκειμένου να συμμετάσχει σε γυρίσματα κινηματογραφικής ταινίας.

Η κυρία Danaway αναχώρησε το περασμένο Σάββατο για το εξωτερικό, έχοντας απολαύσει την ελληνική φιλοξενία και επιβεβαιώνοντας στον διευθυντή του ξενοδοχείου, κ. Ευγένιο Βασιλικό, την επανάφιξή της στο προσεχές μέλλον.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024