Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΕγκαίνια νέου πεντάστερου ξενοδοχείου στην Αθήνα

Εγκαίνια νέου πεντάστερου ξενοδοχείου στην Αθήνα

Ξεκίνησε και επίσημα την λειτουργία του ένα ακόμα πλήρως ανακαινισμένο πεντάστερο ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας, το Stratos Vassilikos, το οποίο μέσα σε ένα περιβάλλον ιμπρεσιονισμού με λιτότητα αλλά και […]

Ξεκίνησε και επίσημα την λειτουργία του ένα ακόμα πλήρως ανακαινισμένο πεντάστερο ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας, το Stratos Vassilikos, το οποίο<...> μέσα σε ένα περιβάλλον ιμπρεσιονισμού με λιτότητα αλλά και με χαλαρωτική διάθεση προσφέρει στον επισκέπτη ψυχική ανάταση και ευφορία.

Το ξενοδοχείο διαθέτει 88 δωμάτια στο σύνολο του, συμπεριλαμβανομένων 5 executive δωματίων, 6 junior suites, 5 master suites, και 1 Grand Penthouse Suite. Φυσικά διαθέτει όλες τις σύγχρονες ανέσεις και υπηρεσίες σύνδεσης με το internet. To εστιατόριο Riva, που θυμίζει το παλαιό όνομα του ξενοδοχείου, προσφέρει ιδανικά γεύματα είτε για επαγγελματικούς λόγους, είτε για χαλαρές συναντήσεις.

Η ολοένα και αυξανόμενη κίνηση στην συνεδριακή αγορά αποτελεί σημαντικό παράγοντα αξιοποίησης του τομέα συνεδρίων και εκδηλώσεων, γεγονός που ο όμιλος Airotel έλαβε υπόψη και δημιούργησε 5 συνεδριακές αίθουσες χωρητικότητας 10-340 ατόμων, κλιματιζόμενες και με πλήρη οπτικοακουστικό εξοπλισμό.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024