Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΣημείο συνάντησης των πολιτισμών το Aldemar Paradise Royal Mare
World Public Forum Διάλογος των Πολιτισμών, 8-12 Οκτωβρίου 2009

Σημείο συνάντησης των πολιτισμών το Aldemar Paradise Royal Mare

Για 6η συνεχή χρονιά, το ξενοδοχείο Aldemar Paradise Royal Mare, στη Ρόδο, φιλοξένησε το κορυφαίο World Public Forum “Διάλογος των Πολιτισμών”, που πραγματοποιήθηκε από τις 8 έως τις 12 Οκτωβρίου […]

Για 6η συνεχή χρονιά, το ξενοδοχείο Aldemar Paradise Royal Mare, στη Ρόδο, φιλοξένησε το κορυφαίο World Public Forum<...> “Διάλογος των Πολιτισμών”, που πραγματοποιήθηκε από τις 8 έως τις 12 Οκτωβρίου 2009.

Οι εργασίες του φόρουμ διεξήχθησαν στο συνεδριακό κέντρο του Aldemar Paradise Royal Mare, χωρητικότητας 800 ατόμων, το οποίο όλα αυτά τα χρόνια ανταπεξέρχεται με επιτυχία στην ικανοποίηση των αναγκών του παγκόσμια καταξιωμένου αυτού γεγονότος. Στην εκδήλωση συμμετείχαν πάνω από 450 σύνεδροι, η πλειονότητα των οποίων αποτελούνταν από ισχυρά ονόματα του παγκόσμιου στερεώματος. Πρόεδροι, βασιλείς, κυβερνητικοί εκπρόσωποι, ακαδημαϊκοί και οικονομικοί παράγοντες των αντιπροσωπευτικότερων πολιτισμών και θρησκειών της γης συναντήθηκαν για να ανταλλάξουν απόψεις σχετικά με την παρούσα παγκόσμια κατάσταση.

Στο φόρουμ συμμετείχε ο πρόεδρος της Aldemar και του ΣΕΤΕ, κ. Νίκος Αγγελόπουλος, όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με σημαντικές παρουσίες της διοργάνωσης και να διατυπώσει τις θέσεις του σχετικά με τους προβληματισμούς της σύγχρονης παγκοσμιοποιημένης κοινωνίας και το ρόλο των διαφορετικών πολιτισμών μέσα σΆαυτήν.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024