Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΤο Argo Holidays βραβεύει το καλύτερο ξενοδοχείο οικογενειακών διακοπών στην Ελλάδα

Το Argo Holidays βραβεύει το καλύτερο ξενοδοχείο οικογενειακών διακοπών στην Ελλάδα

Το `Knossos Royal Village` βραβεύτηκε, στα πλαίσια της διεθνούς τουριστικής έκθεσης `World Travel Market`, για δεύτερη συνεχή χρονιά από το βρετανικό ταξιδιωτικό γραφείο `Argo Holidays` ως το καλύτερο ξενοδοχείο οικογενειακών […]

Το `Knossos Royal Village` βραβεύτηκε, στα πλαίσια της διεθνούς τουριστικής έκθεσης `World Travel Market`, για<...> δεύτερη συνεχή χρονιά από το βρετανικό ταξιδιωτικό γραφείο `Argo Holidays` ως το καλύτερο ξενοδοχείο οικογενειακών διακοπών στην Ελλάδα, με βάση τις αξιολογήσεις των επισκεπτών του ξενοδοχείου.

Η υπεύθυνη πωλήσεων της Βρετανικής Αγοράς κ. Σοφία Βαϊμάκη δήλωσε χαρακτηριστικά ότι “φέτος τα μηνύματα από τη Βρετανική αγορά είναι αισιόδοξα για την επόμενη σαιζόν”, προσθέτοντας ότι “η επί τριετία συστηματική επένδυση της Aldemar στη Βρετανία έχει ως αποτέλεσμα την αύξηση του μεριδίου μας στην αγορά, ενώ η συνεχής αναβάθμιση και διαφοροποίηση των παρεχομένων υπηρεσιών μας έχει οδηγήσει στη δημιουργία μίας σταθερά επαναλαμβανόμενης πελατείας”.

Ενώ κατέληξε, λέγοντας ότι “πιστεύουμε, ότι τέτοια βραβεία, έρχονται να δικαιώσουν τις επιλογές και την πορεία την οποία έχουμε χαράξει”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024