Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκπαίδευσηΗμερίδα τουρισμού του Τμήματος Τουριστικών Επιχειρήσεων – ΤΕΙ Πάτρας
Ορκωμοσία 67 πτυχιούχων

Ημερίδα τουρισμού του Τμήματος Τουριστικών Επιχειρήσεων – ΤΕΙ Πάτρας

Ημερίδα τουρισμού για την Πρακτική Άσκηση (ΠΑ) των σπουδαστών του Τμήματος Τουριστικών Επιχειρήσεων του ΤΕΙ Πάτρας πραγματοποιήθηκε στις 20 Δεκεμβρίου, στο Συνεδριακό Κέντρο του ΤΕΙ Πάτρας.

Την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011 και ώρα 12:00, στο Συνεδριακό Κέντρο του ΤΕΙ Πάτρας, πραγματοποιήθηκε η ορκωμοσία 67 σπουδαστών του Τμήματος Τουριστικών Επιχειρήσεων του ΤΕΙ Πάτρας. Κατά την τελετή απονεμήθηκαν τρία βραβεία στους πρωτεύσαντες σπουδαστές, τα οποία ήταν ευγενής χορηγία, των συνεργαζομένων τουριστικών επιχειρήσεων στα πλαίσια της Πρακτικής Άσκησης των σπουδαστών με το πρόγραμμα ΕΣΠΑ.

Την εκδήλωση χαιρέτισαν ο προϊστάμενος του Τμήματος, αναπληρωτής καθηγητής δρ. Αναστάσιος Παναγόπουλος, καθώς και ο υπεύθυνος Πρακτικής Άσκησης, επίκουρος καθηγητής Χρίστος Σακελλάριος Μ.Α.

Ακολούθησε, στη συνέχεια, ημερίδα Τουρισμού για την Πρακτική Άσκηση (ΠΑ) των σπουδαστών,  μέσω του ΕΣΠΑ, του Επιχειρησιακού Προγράμματος “Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση”. Συγκεκριμένα, παρουσιάσθηκαν είκοσι τεχνικές εργασίες, στα πλαίσια της ΠΑ τους που πραγματοποίησαν, στις οποίες τόνισαν τις αποκτηθείσες εμπειρίες καθώς τις προοπτικές απασχόλησης τους.

Η πραγματοποίηση της ημερίδας τουρισμού για την ΠΑ των σπουδαστών, γίνεται πρώτη φορά, συνιστά δε μια από τις προσπάθειες παρουσίασης του Τμήματος και προβολής του, στις ελληνικές τουριστικές επιχειρήσεις, καθώς στο ευρύ κοινό της περιφέρειας δυτικής Ελλάδας και της Πάτρας. Παρευρέθησαν εκπρόσωποι των τοπικών αρχών, των Ο.Τ.Α., των τουριστικών επιχειρήσεων, καθώς καθηγητές του Τ.Ε.Ι. και του Πανεπιστημίου Πατρών.

Στη συνδυαστική αυτή εκδήλωση, η οποία εξελίχθηκε σε μια “Γιορτή του Τουρισμού”, ολοκληρώθηκε με την παρουσίαση τραγουδιών από μουσικό τρίο σπουδαστών του Τμήματος, για τον αποχαιρετισμό του χρόνου και το καλωσόρισμα του νέου χρόνου 2012.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024