Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκπαίδευσηΣχολέςΤις δραστηριότητες του στο Μαυροβούνιο επεκτείνει το Alpine Center

Τις δραστηριότητες του στο Μαυροβούνιο επεκτείνει το Alpine Center

Το Alpine Center, η Ελβετική Σχολή Διοίκησης Ξενοδοχείων στην Ελλάδα, παρακολουθώντας στενά τις εξελίξεις που διαδραματίζονται στον τουρισμόκαι την ανάγκη για εξειδίκευση που υπάρχει στην ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων, υπέγραψε […]

Το Alpine Center, η Ελβετική Σχολή Διοίκησης Ξενοδοχείων στην Ελλάδα, παρακολουθώντας στενά τις εξελίξεις που διαδραματίζονται στον τουρισμό<...>και την ανάγκη για εξειδίκευση που υπάρχει στην ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων, υπέγραψε πρόσφατα συμφωνία για την ίδρυση της πρώτης Ελβετικής Σχολής Διοίκησης Ξενοδοχείων στο Μαυροβούνιο.

Συγκεκριμένα, η συμφωνία υπεγράφη μεταξύ του Alpine Center και της εταιρίας Imobilia Doo, που οι δραστηριότητες της εστιάζονται στις υπηρεσίες τουρισμού, φιλοξενίας και κατασκευών. Η συμφωνία υπεγράφη στο Υπουργείο Τουρισμού του Μαυροβούνιου με την παρουσία του Υπουργού Τουρισμού και του Υφυπουργού Εκπαίδευσης μεταξύ της Προέδρου και Ακαδημαϊκού Διευθυντή του Alpine Center, κυρίας Sybil Hofmann και Δρ. Michael Lefever και του Προέδρου της Imobilia Doo κ. Branko Cupic.

Ο Υπουργός Τουρισμού, κ. Pedrag Nenezic, εστίασε στην τεράστια έλλειψη καταρτισμένων επαγγελματιών στη βιομηχανία της φιλοξενίας, καθώς και στην επείγουσα ανάγκη για εκπαίδευση και εξάσκηση των στελεχών, με στόχο την ανάπτυξη του Μαυροβούνιου σε τουριστικό προορισμό, ενώ τόνισε ότι το εγχείρημα θα έχει την αμέριστη υποστήριξή του.

Η λειτουργία της σχολής θα ξεκινήσει τον Σεπτέμβρη στη πόλη Budva του Μαυροβούνιου βασιζόμενη στην ελβετική φιλοσοφία, η οποία θα ελέγχεται από το Alpine Center, που λειτουργεί υπό την αιγίδα του DCT International Hotel & Business Management School στην Ελβετία, για να εξασφαλίζεται η ποιότητα των προγραμμάτων.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024