Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΑυξημένο ενδιαφέρον για το φετινό “Τουριστικό Πανόραμα 2002”

Αυξημένο ενδιαφέρον για το φετινό “Τουριστικό Πανόραμα 2002”

Με αυξημένο ενδιαφέρον από την πλευρά της τουριστικής αγοράς και σημαντικές διευκολύνσεις από την πλευρά των διοργανωτών, εισέρχεται στην τελική της ευθεία η προετοιμασία της έβδομης διοργάνωσης της μεγαλύτερης γενικής […]

Με αυξημένο ενδιαφέρον από την πλευρά της τουριστικής αγοράς και σημαντικές διευκολύνσεις από την πλευρά των διοργανωτών, εισέρχεται στην τελική της ευθεία<...> η προετοιμασία της έβδομης διοργάνωσης της μεγαλύτερης γενικής έκθεσης τουρισμού και διακοπών, "Τουριστικό Πανόραμα<.>", που φέτος θα πραγματοποιηθεί από την Παρασκευή 12 έως και τη Δευτέρα 15 Απριλίου, στο Εκθεσιακό Κέντρο του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς (Ο.Λ.Π.).

Τα μηνύματα που λαμβάνουν μέχρι σήμερα οι διοργανωτές της έκθεσης, ο Όμιλος Καλοφωλιά, είναι ιδιαίτερα αισιόδοξα και ενθαρρυντικά και όλα δείχνουν ότι, παρά τις δυσμενείς επιχειρηματικές και καταναλωτικές συνθήκες που επικρατούν στις τουριστικές αγορές αυτή την περίοδο, το "Τουριστικό Πανόραμα 2002" θα αποτελέσει και φέτος την κορυφαία τουριστική διοργάνωση του είδους.

Ο αριθμός επιβεβαίωσης συμμετοχών, από παλαιούς αλλά και νέους εκθέτες για το "Τουριστικό Πανόραμα 2002", κρίνεται εξαιρετικός, κινείται σε επίπεδα πέραν των προσδοκιών και σύμφωνα με τους διοργανωτές, διαπιστώνεται αυξημένο και εντονότατο ενδιαφέρον από φορείς και επιχειρήσεις της τουριστικής αγοράς, τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό.

Η διοργάνωση του 2002, έχει προσλάβει ιδιαίτερη βαρύτητα, λόγω των πρόσφατων εξελίξεων που καταγράφονται στην παγκόσμια και στην εγχώρια αγορά και των επιπτώσεων που υπάρχουν στις διεθνείς και εθνικές τουριστικές αγορές από την κρίση.

Κατανοώντας αυτά τα προβλήματα και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει σε μεγαλύτερο ή σε μικρότερο βαθμό σημαντικός αριθμός τουριστικών επιχειρήσεων, οι διοργανωτές ανακοίνωσαν ότι θα κρατήσουν για το 2002 τις τιμές ενοικιάσεως περιπτέρων που ίσχυσαν για την έκθεση του 2001.

Οι μέχρι τώρα συμμετοχές, από επιχειρήσεις και φορείς, καλύπτουν όλους τους τομείς και όλους τους κλάδους της Τουριστικής δραστηριότητας. Ενδεικτικά αναφέρονται οι συμμετοχές των Superfast Ferries, Minoan Lines, ΑΝΕΚ Lines, ΝΕΛ Lines, Hellas Flying Dolphins, Blue Star Ferries, G. A. Ferries, Grecotel SA, Aldemar Hotels, RCI Hellas, Mamidakis Hotels, Louis Hotels, AKS Hotels, Metropolitan Hotel, Sani A.E., Travel Plan, Kypriotis Hotels, Porto Carras, Hydra Travel, Ermones Beach Hotel & Sunmarotel Miramare Beach, Rodos Park Suites Hotel, Olympian Bay, Dion Hotel, Minos Imperial Hotel, Hotel Hermes & Coral, Concorde Voyages, Dayrise Holidays, Κυπριακές Αερογραμμές, Oργανισμός Εργατικής Εστίας, Ελληνική Λέσχη Περιηγήσεων & Αυτοκινήτου, Tουρκικές Αερογραμμές, Interamerican, Fiat Credit Hellas, Bodyline κ.α..

Αρκετές είναι και οι διεθνείς συμμετοχές στο "Τουριστικό Πανόραμα 2002". Μεταξύ αυτών, οι συμμετοχές της Ουγγαρίας, της Ν. Αφρικής, της Τουρκίας, της Ρουμανίας, της Τυνησίας, του Οργανισμού Τουρισμού Ταϊλάνδης, κ.α..

Βεβαίως, όπως κάθε χρόνο, εντυπωσιακό παρών θα δώσει η Τοπική Αυτοδιοίκηση, καθώς έχουν επιβεβαιωθεί πολλές συμμετοχές από Περιφέρειες, Νομαρχιακές Αυτοδιοικήσεις και Δήμους.

Οι βασικοί άξονες στους οποίους θα κινηθεί θα είναι οι:

  • Εσωτερικός, εισερχόμενος και εξερχόμενος Τουρισμός
  • Πολιτισμός και Τουρισμός
  • Θεματικός Τουρισμός
  • Ποιότητα και Τουρισμός
  • Διεθνείς Συμμετοχές
  • Τιμώμενη περιοχή για το "Τουριστικό Πανόραμα 2002" θα είναι τα Δωδεκάνησα, ενώ όπως κάθε χρονιά, η έκθεση θα πλαισιωθεί από ένα πλούσιο και σημαντικό πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων. Εκ των βασικών χορηγών της διοργάνωσης είναι η εταιρία Royal Holidays.

    Υπενθυμίζεται ότι το "Τουριστικό Πανόραμα 2001", κάλυψε 14.700τ.μ. εκθεσιακού χώρου, είχε 285 περίπτερα και 520 εκθέτες και συνεκθέτες και προσέλκυσε 30.500 επισκέπτες, εκ των οποίων, οι 8.900 ήταν επαγγελματίες.

    Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

    Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

    Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

    17/05/2024
    16/05/2024
    15/05/2024
    14/05/2024
    13/05/2024
    10/05/2024