Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΔρόμοι συνεργασίας διανοίγονται για τη Helexpo και τη Διεθνή Έκθεση Πεκίνου

Δρόμοι συνεργασίας διανοίγονται για τη Helexpo και τη Διεθνή Έκθεση Πεκίνου

Με εκπροσώπους του Κινεζικού Συμβουλίου για την προώθηση του Διεθνούς Εμπορίου της Κίνας, του Εμπορικού Επιμελητηρίου του Πεκίνου,του Παγκοσμίου Κέντρου Εμπορίου του Πεκίνου, της Ένωσης Οργανισμών διοργάνωσης Διεθνών Εκθέσεων και […]

Με εκπροσώπους του Κινεζικού Συμβουλίου για την προώθηση του Διεθνούς Εμπορίου της Κίνας, του Εμπορικού Επιμελητηρίου του Πεκίνου,<...>του Παγκοσμίου Κέντρου Εμπορίου του Πεκίνου, της Ένωσης Οργανισμών διοργάνωσης Διεθνών Εκθέσεων και Συνεδρίων της Κίνας και της Διεθνούς Έκθεσης Πεκίνου, συναντήθηκε χτες, Τετάρτη 27 Ιουλίου 2005, ο διευθύνων σύμβουλος της Helexpo κ. Θέμης Καρτσιώτης.

Ο κ. Καρτσιώτης παρουσίασε τις Εκθέσεις της Helexpo, και ιδιαίτερα την 70η Δ.Ε.Θ., την 19η Infosystem και την 21η Philoxenia, στους εκπροσώπους των επιχειρηματικών φορέων της Κίνας και τους κάλεσε να συμμετέχουν σ` αυτές, είτε ως εκθέτες, είτε ως εμπορικοί επισκέπτες, με στόχο την ενίσχυση των Ασιατικών συμμετοχών στις εκθέσεις της Helexpo.

Μάλιστα, οι εν λόγω φορείς θα συνυπογράψουν συμφωνία συνεργασίας με τη Helexpo, ενώ, με τη Διεθνή Έκθεση του Πεκίνου, θα διενεργηθούν έρευνες αγοράς για τη διοργάνωση Διεθνών Εκθέσεων στο εξωτερικό με τη συνεργασία της Helexpo.

Οι οριστικές συμφωνίες αναμένεται να υπογραφούν εντός του Σεπτεμβρίου και ενδεχομένως κατά τη διάρκεια της 70ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, καθώς υπάρχει ζωηρό ενδιαφέρον των Κινεζικών βιομηχανιών και επιχειρήσεων για την προώθηση του εξωτερικού εμπορίου τους.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης αντιπροσωπείας της Θεσσαλονίκης υπό το δήμαρχο κ. Βασίλειο Παπαγεωργόπουλο, ενώ σήμερα ο κ. Καρτσιώτης θα συναντηθεί με εκπροσώπους αντίστοιχων φορέων, στην πόλη Τσιαν – Τσιν, με την οποία ο Δήμος Θεσσαλονίκης είναι αδελφοποιημένος από το 2001.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024