Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΕπιβραβεύτηκε το άνοιγμα του Astir Palace στην Κινέζικη αγορά

Επιβραβεύτηκε το άνοιγμα του Astir Palace στην Κινέζικη αγορά

Σε ειδική εκδήλωση, που διοργανώθηκε στην πρόσφατη διεθνή τουριστική έκθεση ITB του Βερολίνου, απονεμήθηκε στο Astir Palace το αργυρό βραβείο `Marketing ECTW` για την έντονη παρουσία του με τις αντίστοιχες […]

Σε ειδική εκδήλωση, που διοργανώθηκε στην πρόσφατη διεθνή τουριστική έκθεση ITB του Βερολίνου, απονεμήθηκε<...> στο Astir Palace το αργυρό βραβείο `Marketing ECTW` για την έντονη παρουσία του με τις αντίστοιχες ενέργειες marketing στην αγορά της Κίνας.

Ειδικότερα, βραβεύτηκαν 15 Ευρωπαϊκοί προορισμοί και τουριστικές εταιρίες για την ικανότητα τους να προσεγγίσουν με τον ενδεδειγμένο τρόπο τους τουρίστες, που προέρχονται από την Κίνα.

To Astir Palace δημιούργησε εντυπωσιακό έντυπο και ηλεκτρονικό υλικό στην κινέζικη γλώσσα, το οποίο διανεμήθηκε στην έκθεση της Σαγκάης από 23 έως 27 Νοεμβρίου 2004 και συμμετείχε διαφημιστικά με καταχωρίσεις και δημοσιεύματα στα σημαντικότερα κλαδικά κινέζικα περιοδικά.

Μάλιστα, η διάκριση αυτή αποκτά ακόμα μεγαλύτερη σημασία διότι το χρυσό βραβείο marketing απονεμήθηκε σε μια εταιρία με παγκόσμια εμβέλεια όπως είναι το Αεροδρόμιο του Μονάχου.

Να σημειωθεί ότι τα ετήσια βραβεία ECTW οργανώνονται από την Κινέζικη Επιτροπή Τουρισμού και το περιοδικό `Travel & Trade in Europe` σε συνεργασία με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Τουρισμού και τον αντίστοιχο αντιπρόσωπο για την περιοχή της Ασίας και του Ειρηνικού, ενώ η Κίνα είναι η πιο γρήγορα αναπτυσσόμενη αγορά εξαγωγής τουριστών παγκοσμίως, αφού το 2004 σχεδόν 29 εκατ. κινέζοι τουρίστες ταξίδεψαν στο εξωτερικό, τη στιγμή που το 2003 ο αριθμός ήταν 20 εκατ.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
20/05/2024
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024