Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΕπόμενοι σταθμοί των Road Shows το Όσλο, η Μόσχα και το Λονδίνο
Tourism & Property Show

Επόμενοι σταθμοί των Road Shows το Όσλο, η Μόσχα και το Λονδίνο

Η Real Travel Media Group, διοργανώτρια των διεθνών road shows / Networking Events για την προώθηση του ελληνικού τουρισμού και του τουριστικού real estate συνεχίζει την περιοδεία της στα μεγαλύτερα […]

Η Real Travel Media Group, διοργανώτρια των διεθνών road shows / Networking Events για την προώθηση του ελληνικού τουρισμού και του τουριστικού real estate συνεχίζει την περιοδεία της στα μεγαλύτερα επενδυτικά<...>κέντρα του κόσμου.

Η Real Travel Media Group εξειδικεύεται στη χρήση σύγχρονων «εργαλείων» επικοινωνίας για την επαγγελματική και στοχευόμενη προβολή της δυναμικής και των προοπτικών ανάπτυξης του Τουρισμού και του Real Estate της Ελλάδος, μέσα από την ετήσια Διεθνή έκθεση “Tourism & Property Show”, την έκδοση του δίγλωσσου μηνιαίου πολυτελούς περιοδικού “Tourism & Property”, το οποίο διανέμεται και στην business class, όπως και business loungeΆs των Ολυμπιακών Αερογραμμών, την έκδοση του αγγλόφωνου 2μηνιαίου πολυτελούς περιοδικού “GREEK HOLIDAY HOMES”, η διάθεση του οποίου γίνεται στα πρακτορεία ξένου τύπου, την μεγαλύτερη στο χώρο του τουρισμού και του real estate ειδησεογραφική ιστοσελίδα www.t-p.gr (www.tourismandproperty.gr), τις ειδικές πολυτελείς εκδόσεις και τη διοργάνωση International Road shows στο εξωτερικό.

Η προσπάθεια της Real Travel Media Group για παγκόσμια ενημέρωση και προώθηση του Ελληνικού Τουρισμού και της Ακίνητης Περιουσίας χαίρει ήδη μεγάλης εκτίμησης πολλών φορέων και επαγγελματιών από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Επόμενοι σταθμοί των International Road Shows θα είναι:


  • Όσλο – Σουηδία: Δευτέρα 29 /9/2008 & Τετάρτη 1/10/2008

  • Μόσχα: Τρίτη 21 και Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2008

  • Λονδίνο: Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2008

Στην εκδήλωση μεταξύ άλλων συμμετέχουν ξένα Επιμελητήρια, ο ΕΟΤ – Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού, η Ε.Τ.Α. – Εταιρία Τουριστικής Ανάπτυξης, η Κ.Ε.Δ. – Κτηματική Εταιρία Δημοσίου, ο Ο.Π.Ε. Ελληνικός Οργανισμός Εξωτερικού Εμπορίου και κορυφαίοι επιχειρηματικοί όμιλοι, που δραστηριοποιούνται στον τουρισμό και στο τουριστικό Real Estate, ενώ έχουν προσκληθεί εκπρόσωποι διεθνών επενδυτικών ομίλων, δικηγορικών γραφείων, μεσιτικών γραφείων, χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων, καθώς και εξειδικευμένα media της κάθε χώρας αντίστοιχα, για να ενημερωθούν για την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα μας και για τις προοπτικές ανάπτυξης του τουρισμού και του τουριστικού Real Estate.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024