Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΗμερίδα τουρισμού και προώθησης της `Αννας Βίσση στην Στουτγάρδη

Ημερίδα τουρισμού και προώθησης της `Αννας Βίσση στην Στουτγάρδη

Εκδήλωση από τον ΕΟΤ Φρανκφούρτης και τις Κινητές Εκθέσεις Τουρισμού με το fan club της `Αννας Βίσση διοργανώθηκε την περασμένη Δευτέρα, 8 Μαΐου 2006, στον σιδηροδρομικόσταθμό της Στουτγάρδης. Στην εκδήλωση […]

Εκδήλωση από τον ΕΟΤ Φρανκφούρτης και τις Κινητές Εκθέσεις Τουρισμού με το fan club της `Αννας Βίσση διοργανώθηκε την περασμένη Δευτέρα, 8 Μαΐου 2006, στον σιδηροδρομικό<…>σταθμό της Στουτγάρδης. Στην εκδήλωση παρέστη ο κ. Παναγιώτης Σκορδάς, Διευθυντής ΕΟΤ Φρανκφούρτης, καθώς και ο πρόεδρος του διεθνούς fan club της `Αννας Βίσση, κ. Γιώργος Καβακλιλής.

Σύλλογοι της Στουτγάρδης και fan της ερμηνεύτριας έδωσαν το παρόν και ευχήθηκαν καλή επιτυχία στην `Αννα, ενώ μοιράστηκαν πλήθος διαφημιστικά μπλουζάκια και καπελάκια στους επισκέπτες. Η προώθηση του ελληνικού τραγουδιού “Everything” θα συνεχιστεί μέχρι και τις 11 Μάιου που ολοκληρώνονται οι Κινητές Εκθέσεις Τουρισμού στον σταθμό της Στουτγάρδης.

Στην έκθεση της Στουτγάρδης παρουσιάζονται επίσης η Νομαρχιακή Επιτροπή Τουριστικής Προβολής Ρεθύμνου, η Νομαρχιακή Επιτροπή Τουριστικής Προβολής Ηρακλείου, ο Οργανισμός Πολιτισμού Τουρισμού Ανάπτυξης Νομού Ευβοίας, ο Δωδεκανησιακός Οργανισμός Τουρισμού, καθώς και ηγετικές εταιρίες από τον ιδιωτικό τουριστικό κλάδο.

Στη συνέχεια ακολούθησε συνέντευξη τύπου στο ξενοδοχείο Le Meridien με προσκεκλημένους δημοσιογράφους και media της Στουτγάρδης και της ευρύτερης περιοχής. Η προβολή του video clip για το ελληνικό τραγούδι Everything ενθουσίασε τους παρευρισκόμενους, ενώ ο προσωπικός χαιρετισμός της `Αννας Βίσση μέσω βίντεο ευχαρίστησε τους δημοσιογράφους και προσκεκλημένους για την παρουσία τους.

Στην συνέντευξη τύπου ο κ. Παναγιώτης Σκορδάς αναφέρθηκε στην σπουδαιότητα της διοργάνωσης ενός ακόμη διεθνούς γεγονότος όπως είναι η Eurovision στην Ελλάδα και ευχήθηκε μαζί με τον κ. Γιώργο Καβακλιλή καλή επιτυχία στην ελληνίδα ερμηνεύτρια. Ο κ. Καβακλιλής έκανε επίσης μία σύντομη αναφορά στις σημαντικότερες στιγμές στην καριέρα της `Αννας Βίσση ενημερώνοντας τους δημοσιογράφους για την πλούσια σταδιοδρομία της διεθνούς ερμηνεύτριας.

Με την ολοκλήρωση της συνέντευξης τύπου ακολούθησε workshop και παρουσιάσεις των περιοχών της Νομαρχίας Ηρακλείου και της Νομαρχίας Ρεθύμνου σε περίπου 90 ταξιδιωτικούς πράκτορες. Η κ. Κατερίνα Αποστολάκη, Διευθύντρια της Διεύθυνσης Τουριστικής Ανάπτυξης του Νομού Ηρακλείου ανέπτυξε τις τουριστικές υποδομές και την πολιτιστική κληρονομιά της περιοχής, ενώ στην συνέχεια προβλήθηκε video με γενική επισκόπηση του Ηρακλείου. Ο κ. Μανώλης Μαρκαντωνάκης για την Νομαρχιακή Επιτροπή Τουριστικής Προβολής Ρεθύμνου, παρουσίασε τα κύρια σημεία τουριστικών υπηρεσιών, καθώς και video για την περιοχή. Στο τέλος της ομιλίας του προσκάλεσε για φιλοξενία όλους τους δημοσιογράφους και ταξιδιωτικούς πράκτορες στο Ρέθυμνο.

Η βραδιά ολοκληρώθηκε με ελληνική δεξίωση και μουσικό συγκρότημα για όλους τους δημοσιογράφους και ταξιδιωτικούς πράκτορες, ενώ την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο γενικός πρόξενος της Στουτγάρδης, κ. Παναγής Μπαντούνας.

Το event στον σιδηροδρομικό σταθμό, καθώς και οι εκδηλώσεις στο ξενοδοχείο Le Meridien καλύφθηκαν από το τηλεοπτικό συνεργείο της ΕΡΤ στην Γερμανία.

Οι Κινητές Εκθέσεις Τουρισμού στο σιδηροδρομικό σταθμό της Φρανκφούρτης υλοποιούνται από την εταιρία Choose Media S.A., υπό την αιγίδα του ΕΟΤ και του υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης, ενώ την διοργάνωση στην Γερμανία έχει η εταιρία Eurogat Media. Η κατασκευή και ο σχεδιασμός των εκθεσιακών περιπτέρων ανήκει στην εταιρία Interforma SA.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024