Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΜε πλούσιο πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων η φετινή PHILOXENIA

Με πλούσιο πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων η φετινή PHILOXENIA

Πλουσιότερο από κάθε άλλη χρονιά είναι το πρόγραμμα των παράλληλων εκδηλώσεων που θα πλαισιώσουν τη φετινή Διεθνή Τουριστική Έκθεση PHILOXENIA, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης μεταξύ […]

Πλουσιότερο από κάθε άλλη χρονιά είναι το πρόγραμμα των παράλληλων εκδηλώσεων που θα πλαισιώσουν τη φετινή Διεθνή Τουριστική Έκθεση PHILOXENIA, η οποία θα πραγματοποιηθεί<…> στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης μεταξύ 16 και 19 Νοεμβρίου. Στο πρόγραμμα περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, θεματικά συνέδρια καθώς και βραβεύσεις των καλύτερων ελληνικών προορισμών και ξενοδοχείων.

Οι εκδηλώσεις ξεκινούν στις 15 Νοεμβρίου με τη διοργάνωση του «Destination Marketing Workshop», ενός διεθνούς εκπαιδευτικού σεμιναρίου για το μάρκετινγκ τουριστικών προορισμών που απευθύνεται σε στελέχη τουριστικών οργανισμών. Οι εισηγήσεις του σεμιναρίου θα γίνουν από κορυφαίους Έλληνες και ξένους ειδικούς και θα καλύψουν ζητήματα αιχμής ως προς την αποτελεσματική προβολή και ανάπτυξη των τουριστικών προορισμών.

Στις 16 Νοεμβρίου και στο πλαίσιο της επίσημης εκδήλωσης εγκαινίων της PHILOXENIA θα δοθούν τα βραβεία τουρισμού «Philoxenia Tourism Awards» στους καλύτερους ελληνικούς προορισμούς και τα καλύτερα ελληνικά ξενοδοχεία. Μία μέρα μετά θα πραγματοποιηθεί το συνέδριο «Philoxenia Spa Congress», στο οποίο θα παρουσιαστούν οι τελευταίες τάσεις του τουρισμού υγείας και ομορφιάς διεθνώς, κρίσιμα θέματα επενδύσεων και διοίκησης των spa καθώς και οι εξελίξεις στις προσφερόμενες θεραπείες και υπηρεσίες. Τις εισηγήσεις θα πραγματοποιήσουν ειδικοί της αγοράς των spa από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Στις 17 Νοεμβρίου ξεκινούν επίσης οι εργασίες του διήμερου διεθνούς επιστημονικού συνεδρίου με τον τίτλο «Διεθνές Συμπόσιο για τον Πολιτιστικό Τουρισμό» που συνδιοργανώνουν η Helexpo και το Αλεξάνδρειο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Θεσσαλονίκης. Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου θα εξεταστεί η εξέλιξη, το μάρκετινγκ και η διαχείριση του πολιτιστικού τουρισμού και θα αναλυθούν ειδικότερα θέματα ανάδειξης της πολιτιστικής κληρονομιάς στις πόλεις και την ύπαιθρο. Ως εισηγητές έχουν προσκληθεί κορυφαίοι ακαδημαϊκοί καθώς και στελέχη ελληνικών και διεθνών πολιτιστικών ιδρυμάτων.

Το διήμερο 16 και 17 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθούν, εξάλλου, οι εμπορικές συναντήσεις μεταξύ των εκθετών και των προσκεκλημένων τουριστικών πρακτόρων και tour operators στο πλαίσιο του προγράμματος «Hosted Buyers Programme». Μετά την επιτυχία του αντίστοιχου περσινού προγράμματος αναμένονται φέτος ακόμα περισσότερες συναντήσεις και εμπορικές συμφωνίες.

«Θέλουμε τη PHILOXENIA ένα ζωντανό χώρο συζήτησης και προβληματισμού γύρω από το παρόν και το μέλλον του τουρισμού», υπογράμμισε ο κ. Αριστοτέλης Θωμόπουλος, Πρόεδρος της Helexpo. «Εμπλουτίζοντας την έκθεση με κορυφαίες παράλληλες εκδηλώσεις αφενός τονώνουμε τον εμπορικό χαρακτήρα της PHILOXENIA και αφετέρου ενισχύουμε τη διεθνοποίησή της. Στην Helexpo εργαζόμαστε για την παγίωση της PHILOXENIA ως το σημαντικότερο εμπορικό forum του τουρισμού στη Νοτιοανατολική Ευρώπη»,τόνισε ο κ. Θέμης Καρτσιώτης, Διευθύνων Σύμβουλος της Helexpo.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024