Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΝέες ημερομηνίες διεξαγωγής της ILTM για το 2006

Νέες ημερομηνίες διεξαγωγής της ILTM για το 2006

Νέες ημερομηνίες διεξαγωγής για την έκθεση του 2006 ανακοίνωσε πρόσφατα η International Luxury Travel Market – ILTM. Έτσι, η έκθεσηθα πραγματοποιηθεί από τις 5 έως και τις 7 Δεκεμβρίου στο […]

Νέες ημερομηνίες διεξαγωγής για την έκθεση του 2006 ανακοίνωσε πρόσφατα η International Luxury Travel Market – ILTM. Έτσι, η έκθεση<...>θα πραγματοποιηθεί από τις 5 έως και τις 7 Δεκεμβρίου στο Palais des Congres (Κάννες), με το καθιερωμένο συνέδριο πριν την έκθεση να πραγματοποιείται στις 4 Δεκεμβρίου.

Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα ότι την περσινή έκθεση επισκέφτηκαν, με ποσοστό 98% επί του συνόλου, υψηλά στελέχη εταιριών από το χώρο της τουριστικής και ταξιδιωτικής βιομηχανίας, ενώ το 94% όλων των επισκεπτών δήλωσαν ότι βασικό κίνητρο τους για συμμετοχή στην έκθεση ήταν να μάθουν καλύτερα τα νέα προϊόντα και υπηρεσίες της αγοράς.

Η αναζήτηση νέων συνεργασιών ήταν ο κύριος λόγος συμμετοχής των επισκεπτών της περσινής ILTM (98%), ενώ το 100% των επισκεπτών ανέφερε ότι πέτυχε αυτό το στόχο του, τη στιγμή που το 89% εξ αυτών εγκαινίασε μια νέα συνεργασία.

Έτσι, για ακόμη μια φορά η ILTM απέδειξε ότι με το να παραμένει επικεντρωμένη στους καλύτερους προορισμούς, τις καλύτερες ιδιοκτησίες και τις καλύτερες ταξιδιωτικές εμπειρίες, καταφέρνει να παρουσιάσει σημαντικά και αξιόλογα αποτελέσματα, τόσο για τους εκθέτες, όσο και για τους επισκέπτες. Αξιοσημείωτο είναι δε το γεγονός ότι το 99% των συμμετεχόντων χαρακτήρισαν τον χρόνο τους στην έκθεση “ιδιαίτερα παραγωγικό”.

Με βάση τα παραπάνω δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι το 92% των συμμετεχόντων εξέφρασαν έντονο ενδιαφέρον για συμμετοχή τους και στην επόμενη έκθεση, καθιστώντας την ILTM ως ιδιαίτερα σημαντική στη βιομηχανία του πολυτελούς ταξιδίου.

Οι ξενοδόχοι αποτελούν μέχρι στιγμής την πιο δημοφιλή κατηγορία εκθετών, με τα ξενοδοχεία 5 και 6 αστέρων, αλλά και τα ξενοδοχεία, τύπου boutique, να εμφανίζουν την μεγαλύτερη επισκεψιμότητα. Όσον αφορά στους προορισμούς, ιδιαίτερα δημοφιλείς αναδεικνύονται η Ιταλία και η Ισπανία, ενώ ακολουθούν η Νότια Αφρική και η Ελλάδα.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024