Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΟλοκληρώθηκε η διεθνής τουριστική έκθεση Ferien Messe

Ολοκληρώθηκε η διεθνής τουριστική έκθεση Ferien Messe

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε την Κυριακή, 14 Ιανουαρίου 2007, η διεθνής τουριστική έκθεση `Ferien Messe` στη Βιέννη, στην οποία συμμετείχε με μεγάλο και ιδιαίτερα εντυπωσιακό περίπτερο ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού […]

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε την Κυριακή, 14 Ιανουαρίου 2007, η διεθνής τουριστική έκθεση `Ferien Messe` στη Βιέννη, στην οποία συμμετείχε με μεγάλο και ιδιαίτερα εντυπωσιακό περίπτερο ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού – ΕΟΤ. Τα μηνύματα<...>από την αυστριακή αγορά ήταν για ακόμη μια χρονιά θετικά, αφού τόσο ταξιδιωτικοί οργανισμοί όσο και δημοσιεύματα του τύπου εμφάνιζαν την Ελλάδα ως κορυφαίο τουριστικό προορισμό του εξωτερικού για τους Αυστριακούς ταξιδιώτες.

Η Ελλάδα, είναι για τους Αυστριακούς, ένας ασφαλής προορισμός, με σταθερό πολιτικό καθεστώς και ιδανικός για οικογενειακές διακοπές. Αξίζει να αναφερθεί πως από την Αυστρία προέρχονται οι περισσότεροι επαναλαμβανόμενοι επισκέπτες της χώρας μας, με τον αριθμό τους να αυξάνει χρόνο με τον χρόνο και περισσότερο.

Στο περίπτερο του ΕΟΤ στη φετινή έκθεση `Ferien Messe` συμμετείχαν ως συνεκθέτες διάφορες περιοχές και πόλεις της Ελλάδας, όπως Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική, Πιερία, Θεσσαλία, Λάρισα, Καρδίτσα, Τρίκαλα, Πήλιο-Βόλος-Σποράδες, Σκιάθος, Καβάλα-Θάσσος, Λέσβος-Λήμνος, Χίος, Ρόδος, Κάρπαθος, Κρήτη, Ηράκλειο, Λασίθι, Ρέθυμνο, Χανιά, Ιωάννινα, Νησιά Ιονίου, Παξοί, Λευκάδα, Κεφαλονιά-Ιθάκη και Ζάκυνθος.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024