Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΣτην τελική ευθεία η Tourism & Property Show
22-24 Φεβρουαρίου 2008

Στην τελική ευθεία η Tourism & Property Show

Σημείο αναφοράς για τον ελληνικό τουρισμό και για τον αναπτυσσόμενο τομέα του τουριστικού real estate της χώρας θα αποτελέσει η 2η Διεθνής Έκθεση Tourism & Property Show, που θα πραγματοποιηθεί στην ολυμπιακή εγκατάσταση της ξιφασκίας στην περιοχή του Ελληνικού (πρώην Δυτικός Αερολιμένας) από τις 22 έως και τις 24 Φεβρουαρίου 2008…

Σημείο αναφοράς για τον ελληνικό τουρισμό και για τον αναπτυσσόμενο τομέα του τουριστικού real estate της χώρας θα αποτελέσει η 2η Διεθνής Έκθεση Tourism & Property Show, που θα πραγματοποιηθεί στην ολυμπιακή εγκατάσταση της ξιφασκίας<...>στην περιοχή του Ελληνικού (πρώην Δυτικός Αερολιμένας) από τις 22 έως και τις 24 Φεβρουαρίου 2008.

Η δεύτερη διοργάνωση της διεθνούς εμβέλειας έκθεσης “Tourism & Property Show” στοχεύει να αποτελέσει ουσιαστικό δίαυλο επικοινωνίας και επαφής των ελληνικών φορέων του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα με τους επαγγελματίες του τουρισμού και της ακίνητης περιουσίας της παγκόσμιας αγοράς του real estate. Στην επίτευξη του στόχου αυτού θα συμβάλλουν οι καινοτομίες τις οποίες εισάγει η “Tourism & Property Show 2008”. Μεταξύ αυτών αναφέρονται ενδεικτικά:


  • η συμμετοχή στα δρώμενα της έκθεσης 110 ξένων αγοραστών (hosted buyers) που θα φιλοξενηθούν από τη διοργανώτρια της “Tourism & Property Show” εταιρία Real Travel AE καθόλη τη διάρκεια της εκθεσιακής εκδήλωσης. Οι 110 hosted buyers θα έχουν προγραμματισμένα ραντεβού με όλους τους εκθέτες, με αποτέλεσμα οι τελευταίοι να αποκτήσουν πολύτιμη γνώση και εμπειρία για τις προτιμήσεις του αγοραστικού κοινού από σημαντικές αγορές όπως το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ιρλανδία, τα κράτη της Κεντρικής και Δυτικής Ευρώπης, την Ρωσία κλπ.

  • η μεγάλη και εκτεταμένη διαφημιστική προβολή της “Tourism & Property 2008” στην Ελλάδα και στο εξωτερικό
  • η διεθνής παρουσίαση των κορυφαίων κατασκευαστών στην Ελλάδα, των μεγαλύτερων ξενοδοχειακών επιχειρήσεων, των πλέον έμπειρων επαγγελματιών συμβούλων ακινήτων, των σημαντικότερων τουριστικών προορισμών και για πρώτη φορά των παιδικών κατασκηνώσεων.

  • η πρώτη επίσημη παρουσίαση των επενδυτικών σχεδίων σε: πολυτελείς επαύλεις, ξενοδοχεία, μαρίνες, γήπεδα γκολφ, χειμερινό και παραθεριστικό τουρισμό, εναλλακτικές μορφές τουρισμού, προκατασκευές κλπ.
  • η πραγματοποίηση παράλληλων, με την έκθεση, εκδηλώσεων που θα εκπλήξουν και θα προσελκύσουν διαφορετικές και ποικίλες ομάδες επισκεπτών.

Επισημαίνεται ότι το ενδιαφέρον συμμετοχής στην Tourism & Property Show 2008 είναι ιδιαίτερα αυξημένο και η έκθεση ήδη τυγχάνει ευρείας αποδοχής από όλους τους επίσημους φορείς του τουρισμού και της ακίνητης περιουσίας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Ιστοσελίδα | + Άρθρα
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024