Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΤουριστικό Πανόραμα 2004: Σε πνεύμα και κλίμα… Ολυμπιακό

Τουριστικό Πανόραμα 2004: Σε πνεύμα και κλίμα… Ολυμπιακό

Τις πρώτες εικόνες της “Ολυμπιακής Ελλάδας” θα προσφέρει σε κοινό και εκθέτες η έκθεση τουρισμού και διακοπών “Τουριστικό Πανόραμα 2004” που ανοίγει τις πύλες της την Πέμπτη 22 Απριλίου, στο […]

Τις πρώτες εικόνες της “Ολυμπιακής Ελλάδας” θα προσφέρει σε κοινό και εκθέτες η έκθεση τουρισμού και διακοπών “Τουριστικό Πανόραμα 2004”<...> που ανοίγει τις πύλες της την Πέμπτη 22 Απριλίου, στο Εκθεσιακό Κέντρο του ΟΛΠ και θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή 25 Απριλίου.

Το “Τουριστικό Πανόραμα 2004”, θα είναι η κορυφαία, μέχρι σήμερα, εκδήλωση με ειδική ενότητα και λογότυπο για την Ελλάδα του 2004 και αφιέρωμα στην Αθήνα και στο Δίκτυο των Ολυμπιακών Πόλεων. Συγχρόνως φιλοξενεί και προβάλλει όλους εκείνους, τους φορείς που έχουν σχέση με τους Ολυμπιακούς Αγώνες όπως Ε.Ο.Τ., Οργανωτική Επιτροπή Ολυμπιακών Αγώνων “Αθήνα 2004”, Δήμο Αθηναίων, Δήμος Θεσσαλονίκης, Δήμο Πατρέων, Νομαρχία Πειραιά, Δήμο Βόλου και Νέας Ιωνίας Μαγνησίας κ.α.

Κατά την τελετή εγκαινίων του Τουριστικού Πανοράματος 2004, πέραν των χαιρετισμών που θα απευθύνουν εξέχουσες προσωπικότητες από τον πολιτικό και επιχειρηματικό κόσμο, θα γίνει και η παρουσίαση των αποτελεσμάτων της ετήσιας έρευνας για τις ταξιδιωτικές προτιμήσεις των Ελλήνων, η οποία διοργανώνεται για τέταρτη συνεχή χρονιά. Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν από τον υπουργό Τουρισμού κ Δημήτρη Αβραμόπουλο.

Και φέτος, οι χιλιάδες επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για πληθώρα προσφορών και επιλογών, για όλες τις περιοχές της Ελλάδας και να προγραμματίσουν, αν το επιθυμούν, τα ταξίδια των διακοπών τους, έγκαιρα και οικονομικά. Θα έχουν επίσης την δυνατότητα να συμμετέχουν στην Μεγάλη Κλήρωση της Εκθέσεως με πρώτο και σημαντικό μεταξύ πολλών άλλων ένα αυτοκίνητο Mercedes A-class.

Οι συμμετοχές στην Εκθεση από φορείς, προορισμούς και επιχειρήσεις, είναι και φέτος πολλές και σημαντικές, με τον αριθμό των περιπτέρων να ξεπερνά τα 400, τους δε εκθέτες και συνεκθέτες, να φθάνουν συνολικά τους 600.

Η Έκθεση από το ξεκίνημά της το 1996, αναδεικνύει την συνεισφορά του Έλληνα ταξιδιώτη στην αύξηση του κύκλου εργασιών των τουριστικών επιχειρήσεων, αναδεικνύει την Ελληνική Περιφέρεια και εστιάζεται στις ειδικές μορφές Τουρισμού αλλά και σε κάθε νέα προοπτική και τάση. Έχει, δε, καθιερωθεί ως η κυριότερη ελληνική τουριστική έκθεση που απευθύνεται στο ευρύ κοινό των 4.000.000 κατοίκων του Λεκανοπεδίου, με επίκεντρο τον εσωτερικό τουρισμό.

Ο Όμιλος Καλοφωλιά και η Οικονομική Εφημερίδα ΕΞΠΡΕΣ, με αρχή την Εκθεση του 2004, θα τιμά κάθε χρόνο μία από τις χώρες που εμπιστεύθηκαν την Εκθεση και έχουν συνεχή παρουσία σε αυτή. Για το 2004, με την ευκαιρία της ένταξής της, την 1η Μαΐου στην Ευρωπαϊκή Ένωση, τιμώμενη χώρα είναι η Κύπρος η οποία θα τιμηθεί δια του Προέδρου του Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού κ. Φωτίου.

Από πλευράς διεθνών προορισμών έχουν επίσης δηλώσει συμμετοχή, η Ουγγαρία, η Πολωνία, η Τσεχία, η Τυνησία, η Κούβα, η Νότιος Αφρική και η Μάλτα.
Η Εκθεση τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024