Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΕκδηλώσειςΧρωματιστές καρδιές στο κέντρο της Αθήνας

Χρωματιστές καρδιές στο κέντρο της Αθήνας

«Μεγάλα καρδιοχτύπια περιμένουν τους Αθηναίους στην αρχή του νέου έτους!»…Με αυτή τη φράση ξεκίνησε τον χαιρετισμό της η Πρόεδρος του Πολιτισμικού Οργανισμού του Δήμου Αθηναίων, κ. Σόφη Μυτιληναίου – Δασκαλάκη, […]

«Μεγάλα καρδιοχτύπια περιμένουν τους Αθηναίους στην αρχή του νέου έτους!»…Με αυτή τη φράση ξεκίνησε τον χαιρετισμό της η Πρόεδρος του Πολιτισμικού Οργανισμού του Δήμου Αθηναίων, κ. Σόφη Μυτιληναίου – Δασκαλάκη, μιλώντας<...>για τη δημόσια υπαίθρια έκθεση τέχνης Hearts in Athens ’08.

H Hearts in Athens ’08 σκοπό έχει να εξοικειώσει τον πολίτη με πρωτότυπα έργα τέχνης, σε σχήμα καρδιάς, που θα γεμίσουν με χρώμα τους δρόμους, τις πλατείες, τους σταθμούς του Μετρό, τα σιντριβάνια, τα πάρκα της Αθήνας.

Σε συνέντευξη τύπου, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, ανέπτυξαν τους στόχους, τον σκοπό και τις διαδικασίες της Έκθεσης, εκπρόσωποι της Hearts in Athens ’08, η επιμελήτρια της Έκθεσης, κ. Ίρις Κρητικού, εκπρόσωποι των Χορηγών και ο Πρόεδρος της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί», κ. Ιωάννης Παπαδάτος. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης παρουσιάστηκαν τα δύο πρώτα γλυπτά, που φιλοτεχνήθηκαν για την Hearts in Athens ’08 από δύο κορυφαίους Έλληνες εικαστικούς, την Γλύπτρια που σχεδίασε το γλυπτό της καρδιάς, Αφροδίτη Λίττη και την Εύα Κολιοπάντου.

Η ανοιχτή έκθεση Hearts in Athens ’08 έχει τεθεί υπό την αιγίδα του δήμου Αθηναίων με τη συνεργασία του Πολιτισμικού Οργανισμού του Δήμου Αθηναίων.

Η Hearts in Athens ’08, θα παραμείνει στην Αθήνα από τις 21 Ιανουαρίου έως τις 19 Μαρτίου 2008 και στη συνέχεια, στις 14 Απριλίου, οι καρδιές θα δημοπρατηθούν. Το 50% των εσόδων της δημοπρασίας θα διατεθεί για τους σκοπούς της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί».

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024