Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΕπιχειρηματικό φόρουμ Ελλάδας – Τουρκίας για το εμπόριο και τον τουρισμό
Στο φόρουμ συμμετέχουν μέλη των οκτώ τουρκικών Επιμελητηρίων Αιγαίου

Επιχειρηματικό φόρουμ Ελλάδας – Τουρκίας για το εμπόριο και τον τουρισμό

Επιχειρηματικές συνεργασίες μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας για το εμπόριο και τον τουρισμό θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 24 Ιουνίου στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Λέσβου.

Το Ελληνοτουρκικό Εμπορικό Επιμελητήριο (ΕΤΕΕ), σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Λέσβου διοργανώνουν, στα πλαίσια του 2oυ Ελληνοτουρκικού Φεστιβάλ, επιχειρηματικό φόρουμ και επιχειρηματικές συναντήσεις στις 24 Ιουνίου στη Μυτιλήνη, μεταξύ Ελλήνων και Τούρκων επιχειρηματιών.

Το φόρουμ θα διεξαχθεί στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Λέσβου στις 11 το πρωί και περιλαμβάνει ομιλίες από τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου κ. Θράσο Καλογρίδη, τον πρόεδρο του Ελληνοτουρκικού Επιμελητηρίου κ. Παναγιώτη Κουτσίκο, τον πρόεδρο του Εμπορικού Επιμελητηρίου Σμύρνης, κ. Demitras Ekrem,  τον δήμαρχο Λέσβου κ. Δημήτριο Βουνάτσο, τον περιφερειάρχη κ. Αθανάσιο Γιακαλή και βουλευτές του νομού

Στο φόρουμ συμμετέχουν οι διοικήσεις και μέλη των οκτώ τουρκικών Επιμελητηρίων Αιγαίου. Ο συνολικός αριθμός των επιχειρηματιών από τη πλευρά της Τουρκίας εκτιμάται σε 150-250 άτομα.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024