Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΣυνέδρια ΤουρισμούΗμερίδες με τουριστικά θέματα από το Ευρωπαϊκό Κέντρο Πληροφοριών

Ημερίδες με τουριστικά θέματα από το Ευρωπαϊκό Κέντρο Πληροφοριών

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένονται οι ενημερωτικές εκδηλώσεις που διοργανώνει το Ευρωπαϊκό Κέντρο Πληροφοριών του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου, στα πλαίσια της Πανευρωπαϊκής Εκστρατείας Ενημέρωσης των Ευρωπαϊκών Κέντρων Πληροφοριών για τη διεύρυνση, με […]

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένονται οι ενημερωτικές εκδηλώσεις που διοργανώνει το Ευρωπαϊκό Κέντρο Πληροφοριών του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου, στα πλαίσια της<...> Πανευρωπαϊκής Εκστρατείας Ενημέρωσης των Ευρωπαϊκών Κέντρων Πληροφοριών για τη διεύρυνση, με θέματα μεταξύ των οποίων και τουριστικά.

Οι εκδηλώσεις θα γίνουν στη Ρόδο την Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2003, και στην Κω το Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2003. Τα τουριστικά θέματα θα είναι τα εξής:

“Ο τουρισμός στη ζώνη της Διεύρυνσης” με ομιλητή τον κ. Sebastien Cochard, εμπορικό σύμβουλο της Γαλλικής Πρεσβείας στην Πολωνία
“Η ανταγωνιστικότητα του Ελληνικού τουρισμού στη Διευρυμένη Ευρώπη”, με ομιλήτρια την κ. Ελένη Καλογεροπούλου-Gilleron, Οικονομολόγο-Ερευνήτρια στο Κέντρο Προγραμματισμού και Οικονομικών Ερευνών (ΚΕΠΕ).

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024