Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΣυνέδρια ΤουρισμούΤο Διεθνές Συνέδριο Εμπειρογνωμόνων Τουρισμού διεκδικεί ο ΕΟΤ

Το Διεθνές Συνέδριο Εμπειρογνωμόνων Τουρισμού διεκδικεί ο ΕΟΤ

Τη διοργάνωση του Παγκόσμιου Συνεδρίου του Διεθνούς Οργανισμού Εμπειρογνωμόνων του Τουρισμού (Α.Ι.Ε.S.T) για το 2003 θα διεκδικήσει ο ΕΟΤ. Το συνέδριο αυτό, που γίνεται κάθε χρόνο, θα έχει ως θέμα […]

Τη διοργάνωση του Παγκόσμιου Συνεδρίου του Διεθνούς Οργανισμού Εμπειρογνωμόνων του Τουρισμού (Α.Ι.Ε.S.T) για το<...> 2003 θα διεκδικήσει ο ΕΟΤ.

Το συνέδριο αυτό, που γίνεται κάθε χρόνο, θα έχει ως θέμα του “Τουρισμός και Αθλητισμός”, ιδιαίτερα ενδιαφέρον εν όψει των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004.

Επισημαίνεται ότι το φετινό συνέδριο που θα έχει ως θέμα «Αερομεταφορές και Τουρισμός» θα πραγματοποιηθεί στην πόλη Σαλβαδόρ της επαρχίας Βάια της Βραζιλίας από τις 18 ως τις 23 Αυγούστου. Πέρυσι το συνέδριο είχε πραγματοποιηθεί στην Κίνα.

Μέλη της A.I.E.S.T αποτελούν διακεκριμένοι επιστήμονες, καθηγητές οργανισμοί, ινστιτούτα, κά από 120 χώρες, που μελετούν και επεξεργάζονται θέματα τουρισμού, ενώ έδρα της είναι η πόλη Γενεύη της Ελβετίας.

Όπως δήλωσε ο πρόεδρος του ΕΟΤ κ. Γιάννης Πατέλλης η σημασία ανάληψης της οργάνωσης, από τον Οργανισμό, του Παγκοσμίου Συνεδρίου της A.I.E.S.T για το 2003 είναι πολύ σημαντική δεδομένου ότι ο Διεθνής Οργανισμός των Εμπειρογνωμόνων του Τουρισμού είναι μεταξύ αυτών που αναγνωρίζονται από την Ευρωπαϊκή Ένωση, την UNESCO, τον Παγκόσμιο Οργανισμό Τουρισμού, κά.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024