Τελευταία νέα
ΑρχικήΕξοπλισμός & ΠρομήθειεςΤουριστικών Επιχειρήσεων & ΞενοδοχείωνΝέα διεύθυνση του ξενοδοχειακού τμήματος στην Sunsoft

Νέα διεύθυνση του ξενοδοχειακού τμήματος στην Sunsoft

Η εταιρία Sunsoft Ltd., είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανάληψη της διεύθυνσης του ξενοδοχειακού τμήματος από τον κ. Χρήστο Παγώνη, στέλεχος με πολυετή εμπειρία στην μηχανοργάνωση ξενοδοχειακών επιχειρήσεων. […]

Η εταιρία Sunsoft Ltd., είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανάληψη της διεύθυνσης του ξενοδοχειακού τμήματος από τον κ. Χρήστο Παγώνη, στέλεχος με πολυετή<..> εμπειρία στην μηχανοργάνωση ξενοδοχειακών επιχειρήσεων. Η συνεργασία αυτή είναι ένα ακόμη σημαντικό βήμα στην προσπάθεια της εταιρείας να κατακτήσει την κορυφή σε κάθε καθετοποιημένο κλάδο που δραστηριοποιείται.

Προερχόμενος από την Ξενοδοχειακή Βιομηχανία, ο κ. Παγώνης, ήταν από τους πρωτοπόρους στην μηχανοργάνωση ξενοδοχειακών επιχειρήσεων, σαν ιδρυτής της εταιρείας Bit Hotel Ltd. το έτος 1986 αλλά και συν-ιδρυτής της ΗΙΤ Α.Ε. επιτυγχάνοντας μερίδιο αγοράς της τάξεως του 80%.

Δημιουργός της δημοφιλέστερης Ελληνικής εφαρμογής λογισμικού ΕΡΜΗΣ Front Office, της εφαρμογής Εστία Back Office, αλλά και βασικός συντελεστής στην προσαρμογή της Γερμανικής εφαρμογής Protel hotelsoftware, στα δεδομένα της ελληνικής ξενοδοχειακής πραγματικότητας, έχει την τεχνογνωσία στην ανάπτυξη, εκπαίδευση και υποστήριξη μηχανογραφικών συστημάτων αλλά και την εμπειρία σε κεντρικά συστήματα διαχείρισης ξενοδοχειακών αλυσίδων.

Πρόσφατο έργο του στην πληροφορική, ήταν η εφαρμογή του Protel Front office στα 9 Ολυμπιακά χωριά (25.000 άτομα) αλλά και του κεντρικού συστήματος κρατήσεων Protel CRS του Αθήνα 2004 (46.000 άτομα) για τις ανάγκες Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024