Τελευταία νέα
ΑρχικήΕξοπλισμός & ΠρομήθειεςΤουριστικών Επιχειρήσεων & ΞενοδοχείωνΤο έργο της μηχανογράφησης του KWABA Sports Center ανέλαβε και ολοκλήρωσε η Sunsoft Ltd

Το έργο της μηχανογράφησης του KWABA Sports Center ανέλαβε και ολοκλήρωσε η Sunsoft Ltd

Το έργο της μηχανογράφησης του KWABA Sports Center στο Μαρκόπουλο ανέλαβε και ολοκλήρωσε πριν λίγες μέρες η Sunsoft Ltd. Συγκεκριμένα,το έργο περιλαμβάνει τη μηχανογράφηση των σημείων πώλησης (Bar, Εστιατόριο, Εντατική […]

Το έργο της μηχανογράφησης του KWABA Sports Center στο Μαρκόπουλο ανέλαβε και ολοκλήρωσε πριν λίγες μέρες η Sunsoft Ltd. Συγκεκριμένα,<...>το έργο περιλαμβάνει τη μηχανογράφηση των σημείων πώλησης (Bar, Εστιατόριο, Εντατική Λιανική), των αποθηκευτικών χώρων και του Λογιστηρίου. Τα πληροφοριακά συστήματα που εγκαταστάθηκαν είναι:

  • αλέξανδρος(r) ERP (Εμπορική Διαχείριση, F&B Management, Γενική Λογιστική, Πάγια)

  • αλέξανδρος(r) Αμβροσία POS και RF Ordering (Ασύρματη παραγγελιοληψία)

Η εταιρία Sunsoft, παράγει λογισμικό σε περιβάλλον Windows από το 1991, ενώ διαθέτει ολοκληρωμένες σειρές εφαρμογών για χώρους εστίασης (στην αγορά των οποίων κατέχει την πρώτη θέση πωλήσεων) και ξενοδοχειακές επιχειρήσεις, εμπορικές επιχειρήσεις και λογιστικά γραφεία.

Η οικογένεια εφαρμογών αλέξανδρος(r), και οι προηγούμενες εφαρμογές της εταιρίας INFINITE(r) και ΑΜΒΡΟΣΙΑ(r), έχουν εγκατασταθεί μέχρι τώρα σε περισσότερες από 4.500 επιχειρήσεις στην Ελλάδα και την Κύπρο προσφέροντας στους χρήστες τους σταθερότητα, αξιοπιστία και αποτελεσματικότητα, μέσα από ένα σύγχρονο περιβάλλον λειτουργίας.

Τέλος, να σημειωθεί ότι το KWABA Sports Center είναι υπερσύγχρονο αθλητικό κέντρο, στο οποίο λειτουργούν επαγγελματικά γήπεδα Tennis, γήπεδα προπόνησης Tennis, παιδικά γήπεδα Tennis, σχολή Tennis, Γυμναστήριο, Πισίνα και Κατάστημα πώλησης αθλητικών ειδών.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024