Τελευταία νέα
ΑρχικήΟδικές ΜεταφορέςCar RentalsΣυνεργασία της Budget και της Europcar στην Βόρειο Αμερική

Συνεργασία της Budget και της Europcar στην Βόρειο Αμερική

Η εταιρία ενοικιάσεως αυτοκινήτων Budget Rent a Car ανακοίνωσε πριν λίγες μέρες ότι υπόγραψε συμφωνία συνεργασίας με την Europcar International S.A., που ανήκει στην Volkswagen AG, με σκοπό η πρώτη […]

Η εταιρία ενοικιάσεως αυτοκινήτων Budget<.> Rent a Car ανακοίνωσε πριν λίγες μέρες ότι υπόγραψε συμφωνία συνεργασίας με<...> την Europcar International S.A., που ανήκει στην Volkswagen AG, με σκοπό η πρώτη να εξυπηρετεί τους τοπικούς πελάτες της δεύτερης στην Βόρεια Αμερική. Η συμφωνία θα ισχύει από την πρώτη Μαρτίου.
"Αυτή είναι μόνο η αρχή μιας αμοιβαίας και μακροχρόνιας συνεργασίας της Budget με την Europcar" ανέφερε ο κ. Sandy Miller πρόεδρος της Budget Group. "Ανακαλύπτουμε επιπλέον ευκαιρίες marketing για να αυξήσουμε τα έσοδα και των δύο εταιριών αξιοποιώντας τις δυνατότητες που προκύπτουν από την συνένωση των δυνάμεων μας" πρόσθεσε.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024