Τελευταία νέα
ΑρχικήΟδικές ΜεταφορέςCar RentalsΣυνεργασίες και προσφορές στο ηλεκτρονικό εμπόριο από την Budget

Συνεργασίες και προσφορές στο ηλεκτρονικό εμπόριο από την Budget

Ξεκινάει από σήμερα η συνεργασία της εταιρίας ενοικιάσεων αυτοκινήτων Budget με τον ηλεκτρονικό κόμβο priceline.com. Με κάθε αγορά αεροπορικού εισιτηρίου από το priceline.com ο χρήστης θα μπορεί να ενοικιάζει και […]

Ξεκινάει από σήμερα η συνεργασία της εταιρίας ενοικιάσεων αυτοκινήτων Budget<.> με τον<...> ηλεκτρονικό κόμβο priceline.com. Με κάθε αγορά αεροπορικού εισιτηρίου από το priceline.com ο χρήστης θα μπορεί να ενοικιάζει και αυτοκίνητο στην περιοχή που πρόκειται να ταξιδέψει σε ειδικά χαμηλή τιμή που προσφέρει η Budget.
Η συνεργασία αυτή είχε ανακοινωθεί από τον Σεπτέμβριο αλλά μπήκε σε λειτουργία μόλις σήμερα. Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Budget Group, Inc. κ. Sandy Miller δήλωσε ότι αυτή η συνεργασία θα βοηθήσει την Budget να αντιμετωπίσει την όλο και πιο πολύ αυξανόμενη ζήτηση για ηλεκτρονικές ενοικιάσεις αυτοκινήτων.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024
09/04/2024
08/04/2024