Τελευταία νέα
ΑρχικήΟδικές ΜεταφορέςΟδικός ΤουρισμόςΈκτακτα μέτρα της τροχαίας ενόψει της Χριστουγεννιάτικης περιόδου

Έκτακτα μέτρα της τροχαίας ενόψει της Χριστουγεννιάτικης περιόδου

Η τροχαία, προκειμένου να συμβάλλει στην προσπάθεια της ασφαλούς εξόδου και επιστροφής των εκδρομέων των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, βρίσκεται από χτες επί ποδός με την εφαρμογή εκτάκτων μέτρων στα […]

Η τροχαία, προκειμένου να συμβάλλει στην προσπάθεια της ασφαλούς εξόδου και επιστροφής των εκδρομέων των Χριστουγέννων και<...> της Πρωτοχρονιάς, βρίσκεται από χτες επί ποδός με την εφαρμογή εκτάκτων μέτρων στα εθνικά οδικά δίκτυα, τα οποία θα συνεχιστούν μέχρι και τις 9 Ιανουαρίου.

Πιο συγκεκριμένα, για τη διευκόλυνση των εκδρομέων, που θα αποφασίσουν να εγκαταλείψουν το κλεινόν άστυ, τη Θεσσαλονίκη και τα άλλα μεγάλα αστικά κέντρα της χώρας, κατά την περίοδο των εορτών, θα βρίσκεται επί ποδός ισχυρή δύναμη της Τροχαίας, ώστε να αποφευχθούν τα ατυχήματα. Μάλιστα, καθ` όλη τη διάρκεια των γιορτών θα υπάρχει αυστηρή αστυνόμευση σε 33 επικίνδυνα σημεία των Εθνικών Οδών, με 174 περιπολικά και 48 μηχανές, ενώ μονάδες της Τροχαίας θα πραγματοποιούν ελέγχους για υπερβολική ταχύτητα, παράνομο προσπέρασμα και αλκοτέστ.

Ιδιαίτερη μέριμνα θα υπάρχει στο πέταλο του Μαλιακού, τον Πλαταμώνα και σημεία της οδού Αντιρρίου – Ιωαννίνων. Ακόμη, στα διόδια, οι δυνάμεις της τροχαίας θα διανέμουν φυλλάδια με συστάσεις, αλλά και χάρτη με έμφαση στα επικίνδυνα σημεία.

Τέλος, να σημειωθεί ότι ιδιαίτερα πιο αυξημένη θα είναι η παρουσία της τροχαίας στις εισόδους και τις εξόδους των εθνικών οδών, στα λιμάνια, τα αεροδρόμια και τους σταθμούς υπεραστικών λεωφορείων και ΟΣΕ.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024