Τελευταία νέα
ΑρχικήΟδικές ΜεταφορέςΣΥΡΙΖΑ: “Απαράδεκτες οι εικόνες με ουρές χιλιομέτρων από αυτοκίνητα τουριστών στα σύνορα κάθε καλοκαίρι”
Οδικός τουρισμός

ΣΥΡΙΖΑ: “Απαράδεκτες οι εικόνες με ουρές χιλιομέτρων από αυτοκίνητα τουριστών στα σύνορα κάθε καλοκαίρι”

notopoulou

Κάθε χρόνο, ειδικά κατά τις περιόδους αιχμής, παρατηρούνται μεγάλα προβλήματα στις οδικές συνοριακές εισόδους της χώρας, κάτι που δυσφημίζει τον ελληνικό τουρισμό.

Τα προβλήματα που παρατηρούνται στις οδικές εισόδους της χώρας κατά την τουριστική περίοδο φέρνουν με ερώτησή τους στη Βουλή, βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με πρωτοβουλία της κας Κατερίνας Νοτοπούλου.

Όπως αναφέρεται στην ερώτηση, “ο οδικός τουρισμός αποτελεί ένα σημαντικό μέρος της τουριστικής οικονομίας, ειδικά για τον τουρισμό και τις τουριστικές επιχειρήσεις στη Βόρεια Ελλάδα.

Ωστόσο κάθε χρόνο, ειδικά κατά τις περιόδους αιχμής και αύξησης των τουριστικών ροών, παρατηρούνται μεγάλα προβλήματα στις οδικές συνοριακές εισόδους της χώρας και απαράδεκτες εικόνες, με ατελείωτες ουρές χιλιομέτρων από αυτοκίνητα.

Το γεγονός αυτό δυσφημίζει τόσο τη χώρα μας, όσο και τον ελληνικό τουρισμό.

 Επειδή ο οδικός τουρισμός είναι ιδιαίτερα σημαντικός για τις τουριστικές επιχειρήσεις και για τον τουρισμό

 Ερωτώνται οι αρμόδιοι υπουργοί:

  1. Τι προτίθενται να κάνουν για να μην επαναληφθεί η απαράδεκτη εικόνα στους συνοριακούς σταθμούς, κατά την κορύφωση της τουριστικής περιόδου και να είναι ομαλή η είσοδος των επισκεπτών στη χώρα μας;
  1. Προτίθενται να προβούν στις απαραίτητες ενέργειες για την ενίσχυση και αναβάθμιση των υποδομών και του προσωπικού στους συνοριακούς σταθμούς της χώρας;”

Ερώτηση για τα προβλήματα στις οδικές εισόδους κατά την τουριστική περίοδο 5.2.2024

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

20/02/2024
19/02/2024
16/02/2024
15/02/2024
14/02/2024
13/02/2024