Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΟ δρόμος για τους Ολυμπιακούς του Παρισιού περνά από τη… Θεσσαλονίκη
Αθλητικός τουρισμός

Ο δρόμος για τους Ολυμπιακούς του Παρισιού περνά από τη… Θεσσαλονίκη

Paris-Thess
Ο κ, Λάμπης Κωνσταντινίδης,εκτελεστικός διευθυντής Σχεδιασμού και Συντονισμού της Οργανωτικής Επιτροπής των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων Παρίσι 2024 και η δημοσιογράφος κα Βάσω Κουίδου, υπεύθυνη επικοινωνίας του Γαλλικού Ινστιτούτου Θεσσαλονίκης.

Ενημέρωση των Θεσσαλονικέων για μια επίσκεψη στο Παρίσι επ’αφορμή των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων το ερχόμενο καλοκαίρι.

Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, 5 Φεβρουαρίου, η εκδήλωση για τους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, στο φουαγιέ του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης με τον κ. Λάμπη Κωνσταντινίδη επί της σκηνής.

Ο κ. Κωνσταντινίδης, ως εκτελεστικός διευθυντής Σχεδιασμού και Συντονισμού της Οργανωτικής Επιτροπής των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων Παρίσι 2024, ενημέρωσε τους Θεσσαλονικείς για το καλοκαίρι στην Πόλη του Φωτός: την τελετή έναρξης στον Σηκουάνα και τις αποβάθρες του, την επιλογή των Γάλλων να χρησιμοποιήσουν τα εμβληματικά μνημεία της πρωτεύουσας τους για τη διεξαγωγή των αθλημάτων, τον “ανοιχτό μαραθώνιο” για όλους και τους διαδραστικούς αγώνες και, φυσικά, την ιδιαίτερη σχέση που συνδέει διαχρονικά Ελλάδα και Γαλλία, με φόντο το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός του πλανήτη.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε από το Γενικό Προξενείο της Γαλλίας και το Γαλλικό Ινστιτούτο Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης και την υποστήριξη του Κολλεγίου Ανατόλια.

Επιστημονική Συντάκτρια - TravelDailyNews Greece & Cyprus | + Άρθρα

Η Γιώτα Μοσχοπουλίδου είναι πτυχιούχος Διοίκησης Τουριστικών Επιχειρήσεων και Απόφοιτη Μεταπτυχιακού ΔΠΜΣ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, με επιστημονική κατεύθυνση “Τουρισμός και Περιφερειακή Ανάπτυξη”.

Δραστηριοποιείται ως Επιστημονική Σύμβουλος Τουριστικής Ανάπτυξης, με πολυετή εμπειρία στο φάσμα του τουριστικού γίγνεσθαι και εξειδίκευση στο Τουριστικό Μάρκετινγκ και την Περιφερειακή Ανάπτυξη.

Ως επιστημονική συντάκτρια του TravelDailyNews αρθρογραφεί πάνω σε θέματα Ανάπτυξης/Βιωσιμότητας/Καινοτομίας- Τεχνολογίας/Εναλλακτικών Μορφών και Πολιτισμού. Είναι υπεύθυνη για τις βιβλιοπαρουσιάσεις του επιστημονικού κλάδου του τουρισμού.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024