Τελευταία νέα
ΑρχικήΟδικές ΜεταφορέςΟδικός ΤουρισμόςΕΛΠΑ: Σε διαρκή κινητοποίηση για την εξυπηρέτηση και ασφάλεια των οδηγών

ΕΛΠΑ: Σε διαρκή κινητοποίηση για την εξυπηρέτηση και ασφάλεια των οδηγών

Σε διαρκή κινητοποίηση βρίσκεται το τμήμα Οδικής Βοήθειας και τα κινητά συνεργεία της ΕΛΠΑ-ΟΒΕΛΠΑ καθ` όλη τη διάρκεια της μετακίνησης των κατοίκων των αστικών κέντρων προς και από τις καλοκαιρινές […]

Σε διαρκή κινητοποίηση βρίσκεται το τμήμα Οδικής Βοήθειας και τα κινητά συνεργεία της ΕΛΠΑ-ΟΒΕΛΠΑ καθ` όλη τη διάρκεια της μετακίνησης των κατοίκων των αστικών κέντρων προς και από τις καλοκαιρινές εκδρομές και διακοπές. Τα κινητά<...>συνεργεία της ΟΒΕΛΠΑ βρίσκονται κατά μήκος των εθνικών και επαρχιακών οδών και επεμβαίνουν σε κάθε περίπτωση, προκειμένου να εξυπηρετούνται οι οδηγοί και να ομαλοποιείται η κυκλοφορία σε περίπτωση παντός είδους προβλημάτων.

Με την ευκαιρία των καλοκαιρινών εξόδων από τα αστικά κέντρα, οι τεχνικοί της ΟΒΕΛΠΑ υπενθυμίζoυν στους οδηγούς που ταξιδεύουν:


  • Πριν κάθε ταξίδι να ελέγχουν πάντα το όχημά τους- αυτοκίνητό ή μοτοσικλέτα, προκειμένου να είναι ασφαλές και αξιόπιστο,

  • Στη διάρκεια της οδήγησης να φορούν τις ζώνες ασφαλείας -ο οδηγός και όλοι οι επιβαίνοντες και κράνος ο οδηγός και ο συνεπιβάτης της μοτοσικλέτας.

  • Να οδηγούν ευγενικά και κυρίως αμυντικά, αποφεύγοντας την υπερβολική ταχύτητα, τα “τυφλά” προσπεράσματα, την αντικανονική οδήγηση και την οδήγηση ύστερα από κατανάλωση αλκοόλ.

  • Να υπακούουν στις υποδείξεις των τροχονόμων, προκειμένου να διευκολύνονται και η διαδρομή τους να γίνεται χωρίς πρόβλημα.


“H μη σωστή κατάσταση ενός οχήματος σε συνδυασμό με μη προσεκτική οδήγηση, επιφέρουν ταλαιπωρία στον οδηγό και τους ταξιδιώτες, ενώ αποτελούν τις κυριότερες αιτίες των ατυχημάτων”, καταλήγουν οι τεχνικοί της ΟΒΕΛΠΑ.
Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024