Τελευταία νέα
ΑρχικήΟδικές ΜεταφορέςΟδικός ΤουρισμόςΕΛΠΑ: Σε κινητοποίηση για τη διευκόλυνση των οδηγών

ΕΛΠΑ: Σε κινητοποίηση για τη διευκόλυνση των οδηγών

Σε διαρκή κινητοποίηση βρίσκονται το τμήμα Οδικής Βοήθειας και τα κινητά συνεργεία της ΕΛΠΑ-ΟΒΕΛΠΑ καθ` όλη τη διάρκεια της εξόδου – και εισόδου αντίστοιχα – των κατοίκων των αστικών κέντρων […]

Σε διαρκή κινητοποίηση βρίσκονται το τμήμα Οδικής Βοήθειας και τα κινητά συνεργεία της ΕΛΠΑ-ΟΒΕΛΠΑ καθ` όλη τη διάρκεια της εξόδου – και εισόδου αντίστοιχα – των κατοίκων των αστικών κέντρων προς και από την ύπαιθρο, για τις ημέρες<...>των διακοπών.

Τα κινητά συνεργεία της ΟΒΕΛΠΑ που βρίσκονται κατά μήκος των εθνικών και επαρχιακών οδών, θα επεμβαίνουν σε κάθε περίπτωση, προκειμένου να εξυπηρετούνται όλοι οι οδηγοί και να ομαλοποιείται η κυκλοφορία σε περίπτωση παντός είδους προβλημάτων.

Με την ευκαιρία μιας ακόμη μαζικής εξόδου από τα αστικά κέντρα, οι τεχνικοί της ΟΒΕΛΠΑ υπενθυμίζoυν στους οδηγούς που πρόκειται να ταξιδέψουν:


  • Πριν το ταξίδι να ελέγξουν το όχημά τους- αυτοκίνητό ή μοτοσικλέτα προκειμένου να είναι ασφαλές και αξιόπιστο.

  • Στη διάρκεια της οδήγησης να φορούν τις ζώνες ασφαλείας -ο οδηγός και όλοι οι επιβαίνοντες και κράνος ο οδηγός και ο συνεπιβάτης της μοτοσικλέτας.

  • Να οδηγούν ευγενικά και κυρίως αμυντικά, αποφεύγοντας την υπερβολική ταχύτητα, τα “τυφλά” προσπεράσματα, την αντικανονική οδήγηση και την οδήγηση ύστερα από κατανάλωση αλκοόλ.

  • Να υπακούουν στις υποδείξεις των τροχονόμων, προκειμένου να διευκολύνονται και η διαδρομή τους να γίνεται χωρίς πρόβλημα.

  • Για κάθε πληροφορία, οι οδηγοί μπορούν να επικοινωνούν ΑΤΕΛΩΣ με τον αριθμό: 10400 (από σταθερό τηλέφωνο και από κινητό όλων των δικτύων).

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024