Τελευταία νέα
ΑρχικήΟδικές ΜεταφορέςΟδικός ΤουρισμόςΜε κανονικούς ρυθμούς πλέον τα δρομολόγια των ΜΜΜ

Με κανονικούς ρυθμούς πλέον τα δρομολόγια των ΜΜΜ

Αν και το χιόνι σε αρκετές περιοχές έλιωσε, τα προβλήματα από τον παγετό δυσκόλεψαν και χτες τις μετακινήσεις πολιτών τόσο στις διάφορες περιοχές της χώρας, όσο και στο κέντρο της […]

Αν και το χιόνι σε αρκετές περιοχές έλιωσε, τα προβλήματα από τον παγετό δυσκόλεψαν και χτες τις μετακινήσεις πολιτών τόσο στις διάφορες περιοχές της χώρας, όσο και στο κέντρο της πρωτεύουσας. Το εθνικό και επαρχιακό δίκτυο<...>ήταν ανοιχτό χτες καθ` όλη τη διάρκεια της ημέρας, ενώ κανονικά εκτελέστηκαν και τα δρομολόγια πλοίων από όλα τα λιμάνια.

Οι συγκοινωνίες λειτούργησαν χτες κανονικά, με μόνη εξαίρεση τα μπλε λεωφορεία, τα οποία λόγω του παγετού δεν εμφανίστηκαν καθόλου χτες σε ορισμένες περιοχές. Συγκεκριμένα,


  • Ο ΟΣΕ λειτούργησε απρόσκοπτα και σύμφωνα με τον προγραμματισμό του, σε όλη την Ελλάδα καθ’ όλη τη διάρκεια της εξέλιξης του ακραίου αυτού καιρικού φαινομένου. Επίσης μετέφερε με ασφάλεια και έγκαιρα επιβάτες περισσότερους του συνήθους από τη Βόρεια και Κεντρική Ελλάδα από και προς Αθήνα. Κανονικά λειτούργησε και ο Προαστιακός.

  • Το Μετρό λειτούργησε συνεχώς από τις 05:00 πμ της Κυριακής 17 Φεβρουαρίου έως και αυτή την στιγμή, εξυπηρετώντας αδιάλειπτα σε συνεργασία με τον Προαστιακό επιβάτες από και προς το Αεροδρόμιο.

  • Οι ΗΣΑΠ λειτούργησαν με μικρές διακοπές για την διάνοιξη κυρίως του βόρειου τμήματος της γραμμής (Ηράκλειο – Κηφισιά) από τις 05:00 π.μ. της Κυριακής 17 Φεβρουαρίου ως 03:00 της Δευτέρας 18 Φεβρουαρίου, οπότε διεκόπη η λειτουργία τους λόγω ολικού παγετού στην επί του εδάφους ρευματοφόρο ράβδο. Οι ΗΣΑΠ με δικά τους ντιζελοκίνητα μέσα άρχισαν την αποπαγοποίηση της γραμμής από Πειραιά προς βορρά με σταδιακή αποκατάσταση της κυκλοφορίας μέχρι την Ομόνοια γύρω στις 07:30 π.μ., την Πλατεία Αττικής γύρω στις 09:30 π.μ. και Κηφισιά γύρω στις 12:00 το μεσημέρι της Δευτέρας. Έκτοτε συνεχίζεται κανονικά και κατά τον προγραμματισμό της η λειτουργία τους.

  • Το Τραμ ξεπέρασε επίσης τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν αναπόφευκτα στο δίκτυο του από το ψύχος και το χιόνι και βρίσκεται σε λειτουργία από τις 09:30 χθες το πρωί κατά τον προγραμματισμό του.

Κανονικά εκτελούνται τέλος και οι πτήσεις από και προς το αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος”, όπου η κατάσταση έχει πλήρως εξομαλυνθεί. Από τις 00:00 έως τις 16:00 διεξήχθησαν χτες 295 πτήσεις, ενώ ο συνολικός προγραμματισμός του 24ώρου περιελάμβανε 460 αφίξεις και αναχωρήσεις.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024