Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικές ΤάσειςΔιεθνείς ΤάσειςCLIA: Ακόμη πιο αυξημένο το ενδιαφέρον για κρουαζιέρες στην Ευρώπη το 2008
Cruise Lines International Association

CLIA: Ακόμη πιο αυξημένο το ενδιαφέρον για κρουαζιέρες στην Ευρώπη το 2008

Αν και η Ευρώπη ήταν δημοφιλής πέρσι, συγκαταλεγόμενη στους δημοφιλέστερους προορισμούς κρουαζιέρας του κόσμου, το 2008 αναμένεται η ζήτηση της να εκτιναχθεί στα ύψη, δεδομένων των προγραμματισμένων δράσεων των εταιριών κρουαζιέρας για το νέο έτος. Τα μέλη της Cruise Lines International Association (CLIA) έχουν ήδη προχωρήσει σε ανανεώσεις του στόλου τους…

Αν και η Ευρώπη ήταν δημοφιλής πέρσι, συγκαταλεγόμενη στους δημοφιλέστερους προορισμούς κρουαζιέρας του κόσμου, το 2008 αναμένεται η ζήτηση της να εκτιναχθεί στα ύψη, δεδομένων των προγραμματισμένων δράσεων των εταιριών κρουαζιέρας<...>για το νέο έτος.

Τα μέλη της Cruise Lines International Association (CLIA) έχουν ήδη προχωρήσει σε ανανεώσεις του στόλου τους, με νεότευκτα και μεγάλα κρουαζιερόπλοια, που θα εκτελέσουν δρομολόγια το 2008 σε κεντρικά λιμάνια της Ευρώπης και της Μεσογείου, ώστε να ικανοποιήσουν το μεγάλο ενδιαφέρον ταξιδιωτών από την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική για επισκέψεις στις μεγαλύτερες πόλεις των δυτικών πολιτισμών με στιλ και άνεση.

Για τους Αμερικάνους, οι κρουαζιέρες στην Ευρώπη θα αποτελέσουν την καλύτερη επιλογή ταξιδίου φέτος, δεδομένων των συναλλαγματικών ισοτιμιών, που θα κάνουν τις διακοπές στην Ευρώπη ακόμη πιο συμφέρουσες από οικονομικής πλευράς.

“Καθώς η βιομηχανία της κρουαζιέρας συνεχίζει την παγκόσμια επέκταση της, οι διακοπές εν πλω στην Ευρώπη θα μαγνητίζουν το ενδιαφέρον των ταξιδιωτών σχολίασε ο πρόεδρος και CEO της CLIA, κ. Terry L. Dale. “Οι ταξιδιώτες” πρόσθεσε “διαπιστώνουν πλέον ότι οι κρουαζιέρες αποτελούν την καλύτερη επιλογή για την ανακάλυψη νέων προορισμών, συμπεριλαμβανομένων των δημοφιλέστερων πόλεων και τοπίων στον κόσμο”.

Δημοφιλέστερες κρουαζιέρες για το 2007 ήταν αυτές στην Ανατολική Μεσόγειο και την Αδριατική, τάση που θα συνεχιστεί, σύμφωνα με τα μέλη της CLIA, και το 2008, ενώ ενδιαφέρον παρουσιάζουν και τα λιμάνια της Σλοβενίας, της Κροατίας και της Αλβανίας.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024