Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΗ YouTravel ετοιμάζεται να υποδεχθεί ως νέο μέτοχο τη γερμανική FTI Touristik
Η FTI εισήλθε στον πλήρη έλεγχο του βρετανικού T.O. AirTours το 2000

Η YouTravel ετοιμάζεται να υποδεχθεί ως νέο μέτοχο τη γερμανική FTI Touristik

Το YouTravel πιθανόν να παρουσιάζει ενδιαφέρον για φορείς εκμετάλλευσης στην ηπειρωτική Ευρώπη, οι οποίοι επιθυμούν να ξεκινήσουν μια δυναμική πλατφόρμα παροχής πακέτων στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Ο online προμηθευτής διαμονής Youtravel.com είναι έτοιμος να ανακοινώσει ένα σημαντικό νέο μέτοχο, καθώς έχει έρθει σε συμφωνία με τον κορυφαίου γερμανικό T.O., FTI Touristik. Σύμφωνα με τον ιδρυτή του Youtravel, John Kent, και τον ιδρυτή και διευθύνοντα σύμβουλο της FTI, Dietmar Gunz, “η συμφωνία υπόκειται σε έγκριση από το Γερμανικό Γραφείο Επιχειρηματικών Συμπράξεων και αναμένεται ότι περισσότερες πληροφορίες θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες”.

Η είδηση αυτή ακολουθεί την ανακοίνωση της Youtravel για την αποχώρηση του διευθύνοντος συμβούλου της Matt Cheevers τον περασμένο Μάρτιο, όταν η εταιρεία ανακοίνωσε ότι είχε εξασφαλίσει νέα χρηματοδότηση από τους μετόχους της στο Άμπου Ντάμπι.

Το YouTravel συγκαταλέγεται μεταξύ ενός μικρού αριθμού ανεξάρτητων παρόχων ξενοδοχείων στην Ευρώπη και θεωρείται πιθανόν να παρουσιάζει ενδιαφέρον για φορείς εκμετάλλευσης στην ηπειρωτική Ευρώπη, οι οποίοι επιθυμούν να ξεκινήσουν μια δυναμική πλατφόρμα παροχής πακέτων στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Η FTI εισήλθε στον πλήρη έλεγχο του βρετανικού T.O. AirTours το 2000, κάτι που που οδήγησε στην αποχώρηση του Dietmar Gunz. Το 2003 όμως ο Gunz επέστρεψε στην εταιρεία, επικεφαλής μιας ομάδας επενδυτών εξαγοράς.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024