Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΔιεύρυνση πελατολογίου της TUI Hellas

Διεύρυνση πελατολογίου της TUI Hellas

Με στόχο τη διεύρυνση του πελατολογίου της στα επαγγελματικά ταξίδια, η TUI Hellas συμμετείχε ως χρυσός χορηγός στην έκθεση MedWood (Ξυλείας και επίπλου)που έγινε από τις 24-27 Μαρτίου στις εγκαταστάσεις […]

Με στόχο τη διεύρυνση του πελατολογίου της στα επαγγελματικά ταξίδια, η TUI Hellas συμμετείχε ως χρυσός χορηγός στην έκθεση MedWood (Ξυλείας και επίπλου)<...>που έγινε από τις 24-27 Μαρτίου στις εγκαταστάσεις του χώρου εκθεσιακού κέντρου Expo Athens.

Μέσα από την συγκεκριμένη εκδήλωση, η TUI κατάφερε να εισχωρήσει στην αγορά του κλάδου ξυλείας και επίπλου και να επεκτείνει το δίκτυο των εταιρικών της πελατών. Αξίζει εδώ να αναφερθεί η δήλωση του διευθυντή τμήματος Corporate Services της TUI Hellas, κ. Χρήστου Κωνσταντινίδη, o οποίος είπε: “Οι επαφές που πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια της έκθεσης δημιούργησαν τις προϋποθέσεις συνεργασίας με μεγάλες εταιρείες του κλάδου αναφορικά με τη διοργάνωση αποστολών σε κλαδικές εκθέσεις στο εξωτερικό, σε συνέδρια, επαγγελματικά ταξίδια και ταξίδια κινήτρων”.

Παράλληλα, κατά τη διάρκεια της έκθεσης, παρουσιάστηκε για πρώτη φορά ο νέος επιχειρησιακός οδηγός του τμήματος Corporate Services της TUI, με πολλές και πρωτοποριακές υπηρεσίες για τα ελληνικά δεδομένα.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024