Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΕκτός Λονδίνου μεταφέρθηκαν τα κεντρικά γραφεία της TUI

Εκτός Λονδίνου μεταφέρθηκαν τα κεντρικά γραφεία της TUI

Ο διευθυντής της TUI UK κ. Peter Rothwell, αποκάλυψε στα εγκαίνια της διεθνούς τουριστικής έκθεσης World Travel Market που έγιναν τη Δευτέρα, τους λόγους που οδήγησαν την TUI να μεταφέρει […]

Ο διευθυντής της TUI UK κ. Peter Rothwell, αποκάλυψε στα εγκαίνια της διεθνούς τουριστικής έκθεσης World Travel Market που έγιναν τη Δευτέρα, τους λόγους που<...> οδήγησαν την TUI να μεταφέρει το κεντρικό γραφείο της εκτός Λονδίνου.

Ειδικότερα, ο κ. Rothwell αποκάλυψε ότι η εταιρία του σχεδιάζει να μεταφέρει το κεντρικό γραφείο της κοντά στο αεροδρόμιο Luton μέχρι και τον Νοέμβρη του 2005, ώστε να καταφέρει να μειώσει τα κόστη της και να μπορέσει να ανταγωνιστεί επιτυχώς τα τουριστικά γραφεία, που παρέχουν κρατήσεις μέσω του internet”.

Χαρακτηριστικά, ανέφερε ότι “οι πελάτες μας πληρώνουν για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες, αλλά δεν πρέπει να πληρώνουν για το κεντρικό γραφείο του Λονδίνου, ούτε και για το πάρκινγκ του αυτοκινήτου μου”. Ενώ πρόσθεσε ότι “δεν μπορούμε να συνεχίσουμε να ξοδεύουμε 10 εκατ. λίρες για να στηρίξουμε και τα δύο γραφεία, και για αυτό το λόγο πρέπει να γίνουν αλλαγές”.

Ωστόσο, παραδέχτηκε ότι “το προσωπικό του κεντρικού γραφείου, που αγγίζει τα 900 άτομα, είναι ιδιαίτερα απογοητευμένο από την νέα απόφαση της εταιρίας και μόνο ένα μικρό τμήμα του προσωπικού θα ακολουθήσει την εταιρία στο νέο της γραφείο. “Θα είναι μία ευκαιρία για το προσωπικό να αλλάξει τον τρόπο ζωής του”, σημείωσε ο κ. Rothwell, προσθέτοντας ότι η εταιρία θα καλύψει τα έξοδα του προσωπικού για την μεταφορά και εγκατάσταση του στην νέα περιοχή, προσπαθώντας κατά αυτό τον τρόπο να του προσφέρει ισχυρά κίνητρα για να την ακολουθήσει”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024