Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΝέες απομακρύνσεις στελεχών από την TUI UK

Νέες απομακρύνσεις στελεχών από την TUI UK

Ακολουθώντας το σχέδιο της για πλήρη αναδιοργάνωση η TUI UK ανακοίνωσε χθες ότι απομακρύνονται 5 διευθυντικά στελέχη της εταιρίας, των περισσοτέρων εκ των οποίων οι θέσεις καταργούνται. Ο διευθύνων σύμβουλος […]

Ακολουθώντας το σχέδιο της για πλήρη αναδιοργάνωση η TUI UK ανακοίνωσε χθες ότι απομακρύνονται<...> 5 διευθυντικά στελέχη της εταιρίας, των περισσοτέρων εκ των οποίων οι θέσεις καταργούνται.

Ο διευθύνων σύμβουλος του Specialist Holidays Group (SHG) κ. David Rowe αποχωρεί από την εταιρία, ενώ σύντομα θα αντικατασταθεί από τον κ. Will Waggott που είναι τώρα διευθύνων σύμβουλος οικονομικών. Ο κ. Rowe βρέθηκε στον όμιλο της TUI UK όταν έγινε η απόκτηση του Crystal Holidays που ανήκε Thomson Travel το 1989.

Ο δεύτερος διευθυντής που φεύγει από την εταιρία είναι ο διευθυντής οικονομικών κ. Fred Stratford, ο οποίος εργάζεται στην εταιρία τα τελευταία 15 χρόνια. Η ομάδα του αναφέρεται στον κ. Waggott. Ο διευθυντής marketing κ. Hugh Edwards επίσης απομακρύνεται. Εργαζόταν στην εταιρία από το 2000, ενώ η ομάδα του θα αναφέρετε πλέον στον διευθυντή πωλήσεων και marketing κ. Miles Morgan.

Εντύπωση προκάλεσε η απομάκρυνση της κ. Sonia Davies, που σύντομα μάλιστα θα γεννήσει το δεύτερο παιδί της, η οποία χάνει την δουλειά της ως διευθύντρια επικοινωνίας της TUI UK. Αφήνει πίσω της τον κ. Rachel O`Reilly που θα την αντικαταστήσει.

Τέλος, ο γενικός διευθυντής πωλήσεων κ. Iain Fenton θα αποχωρήσει από την εταιρία. Εργαζόταν στην TUI UK από το 1998, ενώ η ομάδα του θα αναφέρετε κατευθείαν στον διευθύνοντα σύμβολο.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024