Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΕγκρίθηκε το πρώτο θαλάσσιο αεροδρόμιο για υδροπλάνα

Εγκρίθηκε το πρώτο θαλάσσιο αεροδρόμιο για υδροπλάνα

Απόφαση με την οποία εγκρίνεται η λειτουργία θαλάσσιου αεροδρομίου στην περιοχή Γουβιά της Κέρκυρας, υπέγραψε ο Υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών κ. Μιχάλης Λιάπης. Πρόκειται για το πρώτο αεροδρόμιο που θα […]

Απόφαση με την οποία εγκρίνεται η λειτουργία θαλάσσιου αεροδρομίου στην περιοχή Γουβιά<...> της Κέρκυρας, υπέγραψε ο Υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών κ. Μιχάλης Λιάπης.

Πρόκειται για το πρώτο αεροδρόμιο που θα χρησιμοποιείται από υδροπλάνα, με στόχο τη βελτίωση της συγκοινωνίας αλλά και την ανάπτυξη της τουριστικής κίνησης στην περιοχή αυτή.

Όπως δήλωσε ο Υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών κ. Μιχάλης Λιάπης “Με την πρώτη απόφαση που υπογράφηκε ήδη, ανοίγει ο δρόμος για τη δρομολόγηση υδροπλάνων στα νησιά. Στόχος μας αποτελεί η δημιουργία και άλλων τέτοιων θαλάσσιων αεροδρομίων σε νησιά και αρκετές περιοχές της χώρας, ώστε με τη δυνατότητα εξυπηρέτησής τους από υδροπλάνα να βελτιωθεί η συγκοινωνιακή εξυπηρέτηση με την ηπειρωτική Ελλάδα και άλλες περιοχές αυτές και με τον τρόπο αυτό να τονωθεί και η τουριστική κίνηση”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

13/06/2024
12/06/2024
11/06/2024
10/06/2024
07/06/2024
06/06/2024