Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΤο ΠΑΣΟΚ αγνοεί το άνοιγμα σε νέες αγορές

Το ΠΑΣΟΚ αγνοεί το άνοιγμα σε νέες αγορές

“Το ΠΑΣΟΚ ως Αντιπολίτευση ανακαλύπτει και τον τουρισμό αφού τον είχε αγνοήσει ως Κυβέρνηση”, δήλωσε ο υπουργός Τουρισμού κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος, με αφορμή τα όσα ανέφερε για τις νέες τουριστικές αγορές ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης…

“Το ΠΑΣΟΚ ως Αντιπολίτευση ανακαλύπτει και τον τουρισμό αφού τον είχε αγνοήσει ως Κυβέρνηση”, δήλωσε<...> ο υπουργός Τουρισμού κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος, με αφορμή τα όσα ανέφερε για τις νέες τουριστικές αγορές ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κ. Γιώργος Παπανδρέου, στην ομιλία του στο δείπνο της ΔΕΘ.

“Όσο για τον Πρόεδρό του κ. Παπανδρέου δεν γνωρίζει αυτό, που μήνες τώρα γνωρίζει ο ελληνικός λαός; Το άνοιγμα του ελληνικού τουρισμού προς τις αναδυόμενες αγορές της Aπω Ανατολής και ιδιαίτερα της Κίνας, όπου ήδη σηματοδοτείται από την υπογραφή μνημονίου συνεργασίας τον περασμένο Ιούνιο και την επικείμενη υπογραφή Διμερούς Σύμβασης Τουριστικής Συνεργασίας μεταξύ των Κυβερνήσεων Ελλάδος και Κίνας καθώς και την εγκατάσταση γραφείων ελληνικού τουρισμού στον Πεκίνο και τη Σαγκάη, εκεί όπου με ευθύνη των Κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ, η Ελλάδα ήταν απούσα, συνέχισε ο υπουργός.

“Εξάλλου, η Κίνα έχει προσκληθεί ως τιμώμενη χώρα στη φετινή έκθεση Philoxenia, που πραγματοποιείται τον Οκτώβρη στη Θεσσαλονίκη, ενώ για πρώτη φορά έχει συμπεριληφθεί ως χώρα προτεραιότητας στη διεθνή διαφημιστική εκστρατεία για τον ελληνικό τουρισμό, η οποία ξεκινάει, μετά την ολοκλήρωση του σχετικού διαγωνισμού, το Φθινόπωρο. Το μεταολυμπιακό τοπίο η Αντιπολίτευση το ανακαλύπτει τώρα. Η ΝΔ σχεδίαζε, προγραμμάτιζε και ενεργούσε μήνες τώρα, προς την κατεύθυνση αυτή. Η χώρα μας χαράσσει για πρώτη φορά στρατηγική σε βάθος χρόνου και αναπτύσσει την τουριστική πολιτική της σε ολόκληρο τον κόσμο. Ο κ. Παπανδρέου, το καταλαβαίνουμε, να μη γνώριζε. Δεν ρώταγε τουλάχιστον;”, είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024