Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΚατατέθηκε η τροπολογία για την αναβάθμιση της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας

Κατατέθηκε η τροπολογία για την αναβάθμιση της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας

Με σκοπό την αναβάθμιση της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ), ώστε αυτή να εναρμονιστεί πλήρως με τα διεθνώς αποδεκτά πρότυπα, κατατέθηκε η τροπολογία του υπουργείου Μεταφορών και Επικοινωνιών στο νομοσχέδιο “περί αρμοδιοτήτων του υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης και…

Με σκοπό την αναβάθμιση της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ), ώστε αυτή να εναρμονιστεί πλήρως με τα διεθνώς αποδεκτά πρότυπα, κατατέθηκε<...> η τροπολογία του υπουργείου Μεταφορών και Επικοινωνιών στο νομοσχέδιο “περί αρμοδιοτήτων του υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης και άλλων θεμάτων τουρισμού”.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη σχετική αιτιολογική έκθεση, βασικός στόχος της τροπολογίας είναι να επιλύσει το πρόβλημα της υποβάθμισης της ΥΠΑ στη δεύτερη κατηγορία ασφάλειας πτητικών προτύπων. Επίσης, μέσω της τροπολογίας επιδιώκεται και η πλήρης συμμόρφωση με τους κανονισμούς που ισχύουν σε διεθνές επίπεδο.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024