Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΣυνάντηση κορυφής του Διοικητικού Συμβουλίου της TUI AG

Συνάντηση κορυφής του Διοικητικού Συμβουλίου της TUI AG

Το Διοικητικό Συμβούλιο του διεθνούς Τουριστικού Οργανισμού TUI AG και 45 κορυφαίοι Ευρωπαίοι τραπεζίτες συναντήθηκαν στο ξενοδοχείο Creta Palace Grecotel, με σκοπό την ενημέρωση των προέδρων, αντιπροέδρων και διευθυντών της […]

Το Διοικητικό Συμβούλιο του διεθνούς Τουριστικού Οργανισμού TUI AG και 45 κορυφαίοι Ευρωπαίοι τραπεζίτες<...> συναντήθηκαν στο ξενοδοχείο Creta Palace Grecotel, με σκοπό την ενημέρωση των προέδρων, αντιπροέδρων και διευθυντών της ελίτ των πιστωτικών ιδρυμάτων της Ευρώπης, από το Συμβούλιο Διευθυντών της TUI AG, για το μέλλον του τουρισμού και της οικονομίας τα προσεχή έτη.

Επισημαίνεται, ότι στο περιθώριο της συνεδρίας πραγματοποιήθηκε συνάντηση του υπουργού Τουριστικής Ανάπτυξης κ. Δ. Αβραμόπουλου με τον πρόεδρο της TUI AG κ. Μ. Frenzel, στην οποία παρέστησαν και όλοι οι εκπρόσωποι των tour operator της TUI AG στην Ευρώπη.

Ο κ. Νίκος Δασκαλαντωνάκης, επικεφαλής του ομίλου Grecotel, υπογράμμισε τη σημασία της διεξαγωγής μιας τέτοιου βεληνεκούς εκδήλωσης στην Ελλάδα, ιδιαίτερα αυτή τη χρονιά που ήταν δύσκολη για τον τουρισμό της χώρας. Χαρακτηριστικά ανέφερε ότι “μας προβληματίζει ιδιαίτερα το γεγονός της εικόνας ύφεσης που εμφανίζει η γερμανική οικονομία, μιας αγοράς εξαιρετικής σημασίας για την Ελλάδα. Ο Όμιλος TUI AG, ο κορυφαίος ανά τον κόσμο Τουριστικός Οργανισμός, συμμεριζόμενος τον προβληματισμό αυτό, επέλεξε την Ελλάδα και την Grecotel, τον στρατηγικό του εταίρο στη χώρα ως κομβικής σημασίας προορισμό για την προώθηση των πωλήσεών του και την εκπαίδευση των ταξιδιωτικών πρακτόρων του δικτύου του”.

Υπενθυμίζεται ότι η συνεργασία των δυο ομίλων, της Grecotel και της TUI, διευρύνεται με τη λειτουργία του Olympia Riviera Resort.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024