Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΘα σκάσει, θα εξαγοραστεί ή θα επιβιώσει το Hotels4U
Προβλήματα για το Hotels4U

Θα σκάσει, θα εξαγοραστεί ή θα επιβιώσει το Hotels4U

Θα είναι μοιραία τα παράπονα για το Hotel4U ή θα τα καταφέρει να επιβιώσει χωρίς να εξαγοραστεί, αναρωτιέται ο τουριστικός βρετανικός τύπος, μετά τις καταγγελίες που συσσωρεύονται εναντίων του κυριότερου προμηθευτή δωματίων της τουριστικής αγοράς της Μεγάλης Βρετανίας…

Θα είναι μοιραία τα παράπονα για το Hotels4U ή θα τα καταφέρει να επιβιώσει χωρίς να εξαγοραστεί, αναρωτιέται ο τουριστικός βρετανικός τύπος, μετά τις καταγγελίες που συσσωρεύονται<...> εναντίων του κυριότερου προμηθευτή δωματίων της τουριστικής αγοράς της Μεγάλης Βρετανίας.

Η ιστορία απασχόλησε το τουριστικό βρετανικό τύπο μετά από την ανακοίνωση του Hays Travel, ενός από τα μεγαλύτερα consortium και πελάτες του Hotels4U ότι σταματούν τη συνεργασία μαζί του για “θέματα ποιοτικής εξυπηρέτησης”, ένα πρόβλημα το οποίο αναγκάστηκε να παραδεχθεί ακόμα και ο Διευθύνων Σύμβουλος του Hotels4U ο κ. Haim Perry, δηλώνοντας ότι θα επιλυθούν σύντομα.

Επίσης, το Triton έχει πριν λίγο καιρό προβεί σε δραστική περικοπή του Hotels4U από τη λίστα του με τους `προτεινόμενους προμηθευτές`.

Τα γνωστά πλέον παράπονα που αντιμετωπίζουν οι τουριστικοί πράκτορες που `αγοράζουν` δωμάτια από το Hotel4U είναι overbooking, μεταφορές και transfers που δεν πραγματοποιούνται καθώς και σοβαρές αλλαγές στις κρατήσεις την τελευταία στιγμή. Τα Βρετανικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η ABTA, Association of British Travel Agents, είναι γνώστης της κατάστασης, αλλά δεν μπορεί να δράσει μιας και τον προηγούμενο Μάρτιο δεν είχε αποδεχτεί την αίτηση του για να γίνει μέλος.

Είναι γνωστό ότι τα πολύ μικρά περιθώρια κέρδους έχουν γίνει ένας βραχνάς πλέον που οδηγεί τις εταιρίες στο κυνήγι των μεγάλων αριθμών τουριστών που μετακινούν ώστε να μπορέσουν να έχουν κάποιο καλό τελικό κέρδος.

Από την άλλη πλευρά, έχουν γίνει εδώ και λίγο καιρό μερικές συζητήσεις μεταξύ του Hotels4U και του YouTravel που κυριότερου ανταγωνιστή του, με στόχο την εξαγορά που πρώτου από το δεύτερο. Το YouTravel, ελληνικών συμφερόντων, αν και νέος παίχτης έχει αποδειχθεί ιδιαίτερα δυναμικός και στηρίζεται σε γερές βάσεις αφού από το Νοέμβριο του 2006 ως το Νοέμβριο του 2007, την πρώτη χρονιά της λειτουργίας του αναμένεται να έχει κύκλο εργασιών περίπου 80 εκατ. Ευρώ.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024