Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνΤουριστικά ΓραφείαΑιματηρή ληστεία σε ταξιδιωτικό πρακτορείο στην Κυλλήνη
Τραυματισμός δύο υπαλλήλων του πρακτορείου έκδοσης εισιτηρίων

Αιματηρή ληστεία σε ταξιδιωτικό πρακτορείο στην Κυλλήνη

Δύο υπάλληλοι ταξιδιωτικού πρακτορείου στην Κυλλήνη τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια ένοπλης ληστείας, χθες το πρωί. Ο δράστης πυροβόλησε στα πόδια και στην κοιλιά τους δύο υπαλλήλους του πρακτορείου έκδοσης εισιτηρίων, […]

Δύο υπάλληλοι ταξιδιωτικού πρακτορείου στην Κυλλήνη τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια ένοπλης ληστείας, χθες το πρωί. Ο δράστης<...> πυροβόλησε στα πόδια και στην κοιλιά τους δύο υπαλλήλους του πρακτορείου έκδοσης εισιτηρίων, χωρίς, ευτυχώς, να τους τραυματίσει σοβαρά.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ/ΜΠΕ και σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο δράστης πυροβόλησε, αρχικά, τον έναν υπάλληλο, επειδή αρνήθηκε να του δώσει τα χρήματα που μετέφερε από το πρακτορείο στο καράβι.

Όλη τη σκηνή αντιλήφθηκε ο δεύτερος υπάλληλος του πρακτορείου, ο οποίος στην προσπάθειά του να βοηθήσει τον συνάδελφο του, επιτέθηκε στον δράστη, δεχόμενος μια σφαίρα στην κοιλιά. Στη συνέχεια, ο δράστης αποχώρησε με τον συνεργό του χωρίς, όμως, να πάρει τα χρήματα.

Οι δυο υπάλληλοι νοσηλεύονται εκτός κινδύνου, ενώ έρευνα για το συμβάν διενεργεί η Αστυνομική Διεύθυνση Κυλλήνης.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024