Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαΑναδείχθηκε ανάδοχος για την ολοκλήρωση σύνδεσης της Κυλλήνης με την Εθνική Οδό
Λιμένες

Αναδείχθηκε ανάδοχος για την ολοκλήρωση σύνδεσης της Κυλλήνης με την Εθνική Οδό

Η σύνδεση της Κυλλήνης με την Εθνική Οδό θα ενώνει δύο νησιωτικούς και άκρως τουριστικούς προορισμούς με την Ηλεία και την υπόλοιπη Ελλάδα.

Ένα ακόμη σημαντικό βήμα σε μια σειρά ενεργειών για την ολοκλήρωση ενός οδικού άξονα που θα συνδέει το λιμάνι της Κυλλήνης με την Εθνική Οδό Πατρών – Πύργου, έγινε με την ανάδειξη αναδόχου από την Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Πρόκειται για το έργο “Συμπληρωματικές εργασίες για τη βελτίωση οδού Κυλλήνη – Εθνική Οδού Πύργου – Πατρών”, προϋπολογισμού 1.800.000,00 ευρώ με πηγή χρηματοδότησης το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.

“Ουσιαστικά, είναι ένα έργο αναπτυξιακού χαρακτήρα που θα ενώνει δύο νησιωτικούς και άκρως τουριστικούς προορισμούς με την Ηλεία και την υπόλοιπη Ελλάδα” δήλωσε ο αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών κ. Χρήστος Χριστοδουλόπουλος στη χθεσινή συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής.

Στη συνεδρίαση συμμετείχαν τα μέλη της επιτροπής κ.κ. Σάββας Αυγέρης, Νίκος Μιχαλόπουλος, Τρύφωνας Φωτόπουλος, Νίκος Τσάνης, Αριστείδης Μπουχάγιερ, Γεώργιος Καραπάνος, Σταυρόπουλος Σταυρόπουλος και Χριστίνα Σταρακά.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024