Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΕκδηλώσειςΓια δεύτερη συνεχή χρονιά οι υπηρεσίες του Amphitrion στο “Ελληνικό Φεστιβάλ”

Για δεύτερη συνεχή χρονιά οι υπηρεσίες του Amphitrion στο “Ελληνικό Φεστιβάλ”

Για δεύτερη συνεχή χρονιά, ο Όμιλος Amphtitrion ανέλαβε το έργο της μεταφοράς και φιλοξενίας στην Ελλάδα των καλλιτεχνών και συντελεστών του “Ελληνικού Φεστιβάλ”. Σημειώνεται ότι με την ευκαιρία του εν […]

Για δεύτερη συνεχή χρονιά, ο Όμιλος Amphtitrion<.> ανέλαβε το έργο της μεταφοράς και φιλοξενίας στην Ελλάδα των<...> καλλιτεχνών και συντελεστών του "Ελληνικού Φεστιβάλ".

Σημειώνεται ότι με την ευκαιρία του εν λόγω Φεστιβάλ, αναμένεται να ταξιδέψουν στην Ελλάδα περισσότερα από 3.000 άτομα, ενώ ανάμεσά τους ξεχωρίζουν καλλιτέχνες διεθνούς φήμης, όπως η Νανά Μούσχουρη, ο Jean Micherl Jarre, η Barbara Hendricks, τα μπαλέτα Κίροφ, η φιλαρμονική ορχήστρα της Μόσχας κ.ά. Επίσης, στα πλαίσια του Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί μία σειρά συναυλιών των Μίκη Θεοδωράκη, Μαρίας Φαραντούρη, Γιάννη Μαρκόπουλου κ.ά.

Οι απαιτήσεις των καλλιτεχνών είναι ποικίλες και πολύπλοκες όσον αφορά τη μεταφορά τους τόσο από τα εξωτερικό με ιδιωτικά τζετς και ειδικά ναυλωμένες πτήσεις, όσο και εντός της Ελλάδας με λιμουζίνες και VIP υπηρεσίες. Η φροντίδα του Amphitrion και η άψογη εξυπηρέτηση συνεχίζονται με τη φιλοξενία των καλλιτεχνών, την προσωπική τους ασφάλεια και – σε ορισμένες περιπτώσεις – με ζητήματα της διατροφής τους.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024