Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνΤουριστικά ΓραφείαΟ Όμιλος InterArgo Travel Group S.A. στο νέο αεροδρόμιο

Ο Όμιλος InterArgo Travel Group S.A. στο νέο αεροδρόμιο

Με υποκατάστημα στον χώρο του νέου ΔΑΑ “Ελευθέριος Βενιζέλος” θα προσφέρει τις υπηρεσίες του το ταξιδιωτικό γραφείο InterArgo Travel, μέλος του διεθνούς ομίλου InterArgo Travel Group S.A. Το νέο γραφείο […]

Με υποκατάστημα στον χώρο του νέου ΔΑΑ "Ελευθέριος Βενιζέλος" θα προσφέρει τις υπηρεσίες του το ταξιδιωτικό γραφείο<...> InterArgo<.> Travel, μέλος του διεθνούς ομίλου InterArgo Travel Group S.A.

Το νέο γραφείο βρίσκεται στον χώρο των αφίξεων του αεροδρομίου, (απέναντι από την καφετέρια και το 'Meeting point') και θα λειτουργεί επτά ημέρες την εβδομάδα, από τις 6:00 έως τις 23:00.

Το υποκατάστημα θα εξυπηρετεί τον εισερχόμενο τουρισμό με διάφορες υπηρεσίες όπως: κρατήσεις και έκδοση αεροπορικών εισιτηρίων για οποιοδήποτε προορισμό, ακτοπλοϊκά εισιτήρια, κρατήσεις ξενοδοχείων, μεταφορές, κρουαζιέρες και ξεναγήσεις.

Ταυτόχρονα, θα προσφέρει στο επιβατικό κοινό ταξιδιωτικά πακέτα για Ελλάδα και Εξωτερικό. Στον τομέα αυτό, αξίζει να αναφερθεί ότι το InterArgo Travel αντιπροσωπεύει τα πακέτα: Virgin Experience για Αγγλία, ΗΠΑ και Καραϊβική, Bonjour για Παρίσι, Disneyland Paris, Γαλλική επαρχία και εξωτικούς προορισμούς και Austrian Holidays για Αυστρία.

Παράλληλα, το νέο γραφείο θα προσφέρει την υποστήριξή του και σε όλες τις εταιρίες, ναυτιλιακές και εμπορικές, που έχουν αναθέσει το ταξιδιωτικό τους λογαριασμό στο InterArgo Travel.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024