Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνΤουριστικά Γραφεία‘Σουπερμάρκετ κρουαζιέρας’ από το Hydra Travel

‘Σουπερμάρκετ κρουαζιέρας’ από το Hydra Travel

Νέο τμήμα κρουαζιέρας δημιούργησε ο ταξιδιωτικός οργανισμός Hydra Travel του Βαγγέλη Σταυρόπουλου. Στη χθεσινή συνέντευξη τύπου-παρουσίαση του νέου τμήματος της εταιρίας ο κ. Βαγγέλης Σταυρόπουλος παρουσίασε την ομάδα που λειτουργεί […]

Νέο τμήμα κρουαζιέρας δημιούργησε ο ταξιδιωτικός οργανισμός Hydra Travel<.> του Βαγγέλη Σταυρόπουλου<...>. Στη χθεσινή συνέντευξη τύπου-παρουσίαση του νέου τμήματος της εταιρίας ο κ. Βαγγέλης Σταυρόπουλος παρουσίασε την ομάδα που λειτουργεί το νέο τμήμα και αποτελείται από τους Μάνο Ματσάκη, Δωροθέα Χατζοπούλου, Λίτσα Σκεύη και Γιώργο Τσανάκα.

Σύμφωνα με τον κ. Ματσάκη η καινοτομία του νέου τμήματος είναι η συνεργασία του με 22 διαφορετικές εταιρίες κρουαζιέρας. Το νέο τμήμα απευθύνεται στον ταξιδιωτικό πράκτορα και όπως ανέφερε ο κ. Ματσάκης εγγυάται ανταπόκριση εντός 24 ωρών, σε οποιοδήποτε αίτημα ταξιδιωτικού πράκτορα για οποιαδήποτε εταιρία κρουαζιέρας, για εύρεση και προσφορά της καλύτερης τιμής της αγοράς.

Ο κ. Τσανάκας ανέφερε χαρακτηριστικά ότι "δημιουργήσαμε για πρώτη φορά ένα σουπερμάρκετ κρουαζιέρας με στόχο να μπορούμε να ικανοποιήσουμε κάθε ανάγκη για κρουαζιέρα σε θάλασσα, ποτάμι ή λίμνη" και συμπλήρωσε ότι "θα κάνουμε μία συνεχή προσπάθεια για να προσθέτουμε και νέες εταιρίες ώστε οι ταξιδιωτικοί πράκτορες να μπορούν να βρουν τα πάντα". Τόνισε επίσης ότι με τις σχέσεις συνεργασίας που έχει αναπτύξει το νέο τμήμα του Hydra Travel με τις εταιρίες κρουαζιέρας δίνεται η δυνατότητα στους ταξιδιωτικούς πράκτορες να πουλάνε ακόμα και σε συνεργάτες τους στο εξωτερικό σε ανταγωνιστικές τιμές.

Ο κ. Τσανάκας αφού παρουσίασε τα πλεονεκτήματα των εταιριών κρουαζιέρας με τις οποίες συνεργάζεται το τμήμα, έδωσε έμφαση και σε ένα νέο προϊόν που παρουσίασε το Hydra Travel στην Ελλάδα για κρουαζιέρες σε ποτάμια που είναι κατάλληλο ιδιαίτερα για μικρά γκρουπς.

Φωτό: Από αριστερά οι κ.κ. Μ. Ματσάκης, Β. Σταυρόπουλος και Γ. Τσανάκας

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024