Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΣπύρος Γαλιατσάτος: Η τουριστική αναβάθμιση απαιτεί συντονισμένη προσπάθεια και κοινή φωνή

Σπύρος Γαλιατσάτος: Η τουριστική αναβάθμιση απαιτεί συντονισμένη προσπάθεια και κοινή φωνή

Αίτηση για την εγγραφή της επιχείρησής του (ξενοδοχείο Λάσση) στον ΣΕΤΕ κατέθεσε ο κ. Σπύρος Γαλιατσάτος, πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Κεφαλληνίας-Ιθάκης. Ο κ. Γαλιατσάτος, σε επιστολή του, με την οποία […]

Αίτηση για την εγγραφή της επιχείρησής του (ξενοδοχείο Λάσση) στον ΣΕΤΕ κατέθεσε ο κ. Σπύρος Γαλιατσάτος, πρόεδρος της Ένωσης<...> Ξενοδόχων Κεφαλληνίας-Ιθάκης.

Ο κ. Γαλιατσάτος, σε επιστολή του, με την οποία συγχαίρει τον κ. Σταύρο Ανδρεάδη για την εκλογή του στη θέση του προέδρου του ΣΕΤΕ, εκφράζει παράλληλα και την πεποίθηση ότι έχουν ωριμάσει οι συνθήκες ώστε τα 'μετερίζια' της τουριστικής οικογένειας να συγκλίνουν, να αλληλοϋποστηριχτούν και να στοχεύσουν στις ίδιες κατευθύνσεις, κατ' επιταγή του κοινού νου.

"Είναι καιρός" δήλωσε στο TDN ο κ. Γαλιατσάτος, "όλοι οι τουριστικοί φορείς και σύλλογοι, σαν μια γροθιά, να ενώσουν τις προσπάθειες τους, ξεπερνώντας τις όποιες διαφωνίες και αντιρρήσεις τους σε ορισμένα θέματα, ώστε χωρίς πρόσκαιρες επιβραδύνσεις να προχωρήσουν τάχιστα στην πολύ-συζητημένη ποιοτική αναβάθμιση για το συμφέρον όλων".

Με την αποφασιστικότητα και την αγωνιστικότητα που τον διακρίνει, ο κ. Γαλιατσάτος δηλώνει έτοιμος να 'συμπρωταγωνιστήσει' μαζί με τον κ. Ανδρεάδη, ώστε όλοι όσοι δραστηριοποιούνται στον τουρισμό να έχουν μία και δυνατή φωνή στην διεκδίκηση των αιτημάτων τους, ιδιαίτερα στις νέες συνθήκες που δημιουργεί η Ενωμένη Ευρώπη.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024